Setter Kumla på hotellkartet

Midt i sentrale Kumla ligger et hotell som har fremtiden for seg. På Kumle Hotel satser man på å by alle gjester vellaget mat, komfortabel overnatting og en hyggelig stemning. Fleksibilitet og trivsel er stikkord for virksomheten som satser stort på å sette Kumla på hotellkartet.

Sentralt beliggende Kumla Hotel har en god nærhet til både fly, tog og øvrig kommunikasjon. Nye eiere er Toini Gyllin og Kenneth Boberg, to hotellentreprenører med store og spennende planer for hotellets fremtid.

Trivsel er et stikkord for denne duoen. På hyggelig gotlandsk gjentar Kenneth Boberg flere ganger under samtalen at han vil at folk skal ha det koselig.

– Vi åpner ikke en pub for at folk skal drikke så mye alkohol som mulig, men for at gjestene skal ha det trivelig, sier han med ettertrykk og legger til at de alltid vil bidra med noe.

En følelse av velvære, kan man kanskje kalle det. Den nyåpnede puben som deleierne snakker om, har enn så lenge ingen inngang fra gaten – men det er noe som står på agendaen og skal komme på plass ganske raskt.

Kenneth og Toino har mange lidenskaper, og vellaget mat er en av de største. I kjøkkenet har de to ansatt en ung og driftig kokk, nettopp uteksaminert fra restaurant- og hotellhøyskolen i Grythyttan.

– Han er utrolig smaksikker og full av kreative ideer, forteller Kenneth Boberg, som selv er en tilhenger av den mer tradisjonelle matlagingskunsten.

Sammen kan de to kokkene by Kumla Hotels gjester på en meny bestående av klassisk svensk husmannskost med moderne touch.

Hver dag serveres ambisiøse og verdsatte lunsjer. Utover den prisverdige lunsjbuffeen, der drikke, suppe, brød og salat er inkludert, kan man velge mellom retter som pankopanert flyndre med limekrem, rødvinskokt høyrygg med skogssjampinjong og trøffelmos, eller kanskje røstipotet med flesk og nyrørt tyttebær.

– Jeg har kjøpt en kullgrillovn som kan brukes både ute og inne, og som man kan grille alle typer av kjøtt i, forteller Kenneth Boberg lyrisk.

Kullgrillen kommer sikkert til å gå varm på nyttårsaften, siden mange allerede har booket bord her for å feire inngangen til det nye året med en meny bestående av klassisk vellaget festmat akkompagnert av god drikke og trivelig stemning.

Men man skal ikke foregripe begivenhetenes gang, for før det nye året er slutt, skal også julen ringes inn. Og på Kumla Hotel gjør man det ved å servere et klassisk svensk julebord. Flere typer hjemmelaget sild, kjøttboller og posteier – alt som hører den svenske julen til, dukker opp i overflod.

For mange av hotellgjestene er frokosten selve essensen i et vellykket opphold.

– Vår morgenbuffé er en klassisk svensk hotellfrokost – vellaget og med noe for en hver smak. Vi har nybakt brød, egg, bacon, pålegg, ulike sorter juice. Er det noe som savnes eller noen som har behov for spesialkost, kan vi helt sikkert fikse det også, sier Kenneth uten å nøle.

Også når det gjelder drikkevarene, merkes eiernes lidenskap. Ikke i mengde, men på kvalitet. Øl fra lokale småbryggerier, vellagret whisky og et glass riktig god vin er noe som setter gullkanten på tilværelsen.

– Etter hvert håper vi å kunne invitere til prøvesmaking av både øl, vin og whisky her på hotellet, sier Kenneth, som har gode kjenninger blant landets connaisseurer.

Å snakke med denne gourmeten skal man sannelig ikke gjøre på tom mage.

Hotell Kumla har 37 stilrent innredede rom. Alle med bad, kabel-TV og gratis trådløst internett. Her finnes enkeltrom og dobbeltrom i budsjett-, standard- og superiorklasse. Den største fellesnevneren er de skjønne sengene.

Med sin sentrale beliggenhet og sine romslige og trivelige lokaler er Kumla Hotel vel tilpasset konferanser med opp til 40 deltagere. Man tilbyr fleksible og spesialtilpassede løsninger for hver enkelt konferanse.

Her finnes i tillegg til god mat og moderne teknikk også fantastiske aktivitetsmuligheter. Kenneth Boberg og hans personale hjelper kunden mer enn gjerne til å organisere og planlegge konferansen.

For den golfsugne har Kumla Hotel flere pakkeløsninger og tilbud i samarbeid med Mosjö Golfbana, Gustavsviks Golfbana og Kumla Golfklubb. Med en eller to netter kan du kombinere herlig overnatting og toretters middag med en runde på valgfri golfbane.

– Vi står til tjeneste med skyss ut til banene, rom for oppbevaring av utstyr finnes selvsagt også her på hotellet, og vi sender med velfylte matpakker for en herlig golfdag uten sure miner, ler Kenneth.

At denne entusiastiske mannen har flere vellykkede hotell- og restaurantprosjekter bak seg, er ingen overraskelse. Full av energi og fremtidsplaner ser han frem til å ta med seg Kumla Hotel inn i en ny og fremgangsrik tid. På veien dit skal han se til å ha det riktig trivelig.

Les mer...

2016-02-29 11.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv