Setter kunden i høysetet

Det er ingenting å si på erfaringen i Møbelringen Lars Grimstad i Larvik. Den tradisjonsrike faghandelen har holdt til langs Larviks mest trafikkerte vei i hele 86 år. Nå tar butikken fatt på enda et nytt år, med gode møbeltilbud og kunden i fokus.

– Vi er en kreativ gjeng medarbeidere, som har som spesialitet å komme med god hjelp og gode forslag til kunden. For oss er det viktig å sette kunden i høysetet. Vi skal gi så optimal service som mulig, forteller daglig leder Einar Grimstad.
  Bestefaren hans, Lars Grimstad, startet faghandelen i 1928. Siden har det gått slag i slag. Faghandelen er nå en del av den landsdekkende kjeden Møbelringen, men holder fortsatt til på samme sted i Larvik.
 

– Butikken var i utgangspunktet på 30 kvadratmeter, med små vinduer. Siden har vi kjøpt opp areal fra husene rundt. Jeg tror folk bryr seg om at bedriften de handler fra har dype røttene – at den er tradisjonsrik, sier Grimstad.
  Han presiserer at bedriften fortsatt har sitt eget særpreg, selv om den i dag er del av Møbelringen, som har 180 butikker over hele landet. De ulike butikkene i kjeden kan selv velge mye av sortimentet i butikken, samt fargetema og utstillingsløsninger.
  – Vi har lang tradisjon som fagkjede. Det innebærer at vi kan møbelfaget. Vi vet hvordan en laget møbler fra bunnen av, og hva som skal til for at kunden for eksempel skal ligge godt. Vi har kunnskap nok til å rettlede kunden, slik at vi finner det optimale produktet, understreker Grimstad.
 

På toppen av det har Møbelringen i Larvik eget lager rett i nærheten. Det innebærer at produktene ofte er tilgjengelige på meget kort tid. Det er det mange kunder som setter stor pris på.
  – Kundene våre kommer med gode tilbakemeldinger på bedriften. Først og fremst fordi de opplever å få faglig bistand og hjelp når de besøker butikken. En reklamasjon er like viktig for oss som et salg. At kunden føler seg fornøyd med produktet er alfa og omega.

Les mer...

2015-01-22 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Møbelringen Lars Grimstad
  • www.mobelringen.no
  • Telefon:
    33181914
  • Adresse:
    Dronningensgt. 22
    3254 LARVIK
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv