156022 IS

Sikker teknologi

Selskapet IR Solutions AS, med hovedkvarter i Lier utenfor Drammen, ser på termografi som et av flere verktøy der mulighetene er mange. Dette kommer kundene til gode innenfor flere områder i både nærings- og privat sektor. Selskapet er i sterk vekst og samfatter et spennende produktsortiment.

Som bedrift har vi eksistert siden 2011, men etter nyoppstarten som AS i juli i år har interessen eksplodert og vi har fått flere avdelinger, i bl.a. Kristiansand og Gøteborg forteller daglig leder Trygve Strysse.

Våre tjenester rekker over flere områder, både on- og offshore. Offshore detekterer vi gasslekkasjer i hydrokarbonførende linjer, termograferer sandnivået i separatorer, avdekker potensielle hydrater, samt kontrollerer el-tavler.

Onshore driver vi med termografering, tetthetskontroll og uavhengig kontroll.
Vi kontrollerer byggets evne til å holde på energi ut ifra myndighetenes krav til lufttetthet, samt at vi lokaliserer varmekabler/vannbåren varme, utfører kontroll av el-tavler.

Vi driver også med prosess- og tilstandsovervåkning, hvor vi tilbyr prosessindustrien en tjeneste som forutser og forhindrer driftsstans og nedetid. Dette gir tryggere rammer og økt produktivitet. Innovasjon Norge er med som finansiell og strategisk partner, noe som virkeliggjør vår unike, patenterte oppfinnelse raskere.
I hovedsak var det snakk om to kundekretser: Bygg & anlegg, og industri. Men sett i lys av landets utvikling og det stadig endrede trusselbildet, fokuserer vi også på sikkerhet, adgangskontroll og overvåkning, forteller Strysse.

– Vi er veldig opptatt av hva som skjer i landet nå, trusselbildet endrer seg, og vi ser at det er en mangel på tiltak og oppfølging fra myndighetene sin side. Vi arbeider for å tilby et komplett system, kommersialisert til privat bruk, men også til byggeplasser, boligområder mm. Flere av systemene er anerkjent og brukt av PST, Forsvaret etc.
Vi har et samarbeid med et firma i Israel som er ledende innenfor bl.a. overvåkningsteknologi, samt at vi arbeider tett med et annet selskap i USA som gjør at vi fremover leverer panic rooms, shelters, tilfluktsrom og utstyr til de fleste formål.

Produktene har vært under utvikling i flere år og er i dag på et høyt nivå, sier Strysse. I dag er det ingen begrensninger: Sitter du for eksempel i et annet land på ferie, kan du styre systemene hjemme som om du selv var der.

Vårt datterselskap SafeHouse Constructions AS (SHC) tilbyr spesialkonstruerte hus, hvor kundens sikkerhet er i fokus med egne dedikerte sikkerhetssoner som er inntregningssikre, der bl.a kjemisk, biologisk og atomiske avfallsstoffer ikke kan skade. I tillegg skal kjøper få kompetanse til å betjene denne teknologien og utstyret via våre treningsfasiliteter, hvor de blir trent av de ypperste i sin klasse.

Øvrig bør det nevnes at IR Solutions har en etisk grunnmur, noe som ikke bare kommer til syne i overskuddet som går til veldedighet, men også i øvrige prosjekter som kommer samfunnet til gode.

– Vi setter alltid kunder og leverandørers beste i første rekke, smiler Trygve Strysse.
Les mer...

2015-12-21 15.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv