156037 SE

Sinus Elektro AS for alle dine elektrobehov

Det er den store bredden av tjenester som gjør Sinus Elektro AS unike, med alt fra smarthus til høyspentinstallasjon. I tillegg dekker de et stort geografisk område fra sør til nord. Kundene er både hytteeiere, private og bedrifter. Felles for dem alle, er at de blir ivaretatt gjennom dialog, god service og oppfølging. Som daglig leder Anders Ulvøy forteller, er fornøyde kunder den beste reklame.

Sinus Elektro AS ble etablert i Sandnes i 1989 av en gruppe på seks fra Gjesdal kommune. I starten rettet de seg hovedsakelig mot næringslivet. Fra 2000 og utover begynte de dog å jobbe mot privatmarkedet, og først og fremst hyttemarkedet. Per i dag jobber de på rundt 15 privathus og like mange hytter i året, men hyttene er langt mer avanserte.

– Der er vi veldig tidlig inne i dialog med kunden, og er med og prosjekterer. Det er ofte snakk om store hytter, fra 300 kvm og oppover. Det krever en grundig planlegging og tett dialog. Smarthus begynte vi å selge for alvor i 2005, og fire år etter etablerte vi det på hyttemarkedet også. Det har tatt av! Hyttekundene ser at de har mye igjen for å benytte styringsteknologi. Da kan de sitte hjemme og stille inn hytta, enten via en app eller en nettside, slik at den tempererer seg mens de er på vei, forklarer Ulvøy.

Elektrofirmaet deler inn virket sitt i hovedområder. Det største er rehabilitering og nybygg for næringskunder, samt en sidegeskjeft for styring av næringsbygg. I tillegg kommer avdelinger for både service, automasjon og internkontroller.

– Serviceavdelingen dekker alt fra hytter til boliger. Der går det mest på de vanlige småjobbene hos fru Hansen, i tillegg til oppdrag for hyttekunder i Sirdal. Automasjonsavdelingen tar seg av kraftverk og kontrollanleggene til kraftverk, samt at vi også jobber noe på prosessanlegg. Avdelingen for internkontroller termofotograferer og går over installasjonene. Denne ble startet for å ta næringsfeltet, men etter hvert har det blitt like mye jobb hos privatkunder.

Ulvøy er sjef for en stab på drøyt 60 ansatte som nå også inkluderer seks lærlinger. Med en automasjonsavdeling som reiser landet rundt, dekker firmaet et område som går nesten fra Lindesnes i sør til Hammerfest i nord. Bredden i staben er god, og består av flere forskjellige installatører.

– Vi har både en svakstrøminstallatør, flere installatører på el og i tillegg en høyspentinstallatør. Slik dekker vi hele spekteret fra den minste kabel til høyspent, og det er ganske unikt. Ellers har vi et veldig nisjepreget tilbud hvor vi selger tjenester som drift av kraftverk og driftsleder på høyspent.

Ikke fullt så nisjepreget, derimot, er driftingen Sinus Elektro AS har av styringsanlegg på bygg. Her er det en stor miljøgevinst å hente for næringskunder, sier Ulvøy.

– Næringslivet synder mest når det gjelder bruk av energi. De kan spare mye ved at vi overtar driften av styringsanleggene. Da kan vi sitte og styre det herfra, og ha kontroll på ventilasjonsanlegget og temperaturen.

Når sjefen for Sinus Elektro AS ser fremover i tid, er det mot en lys horisont. Han ser for seg en naturlig vekst på bakgrunn av at de nå også tilbyr styringsanlegg, og antar at servicemarkedet deres vil stige i samme takt. Firmaet har også nesten fulle ordrebøker frem til starten av 2017.

– Det er mange aktører som kan gjøre mye av det vi gjør, men det er få som kan gjøre alle de forskjellige oppgavene. Det ligger jo en trygghet i det for kunden, å ha én aktør som tar hånd om alt. Vår styrke er bredden, og dette at vi kan levere mest mulig av elektro. Kundene skal ikke måtte gå til en annen leverandør for å få noe vi ikke kan levere. Dette er også mye av tanken når vi er ute, og særlig hos næringskunder. Vi løser mye i dialog med kundene, og slagordet vårt er "fornøyde kunder er vår beste reklame”. Service er veldig viktig for oss, og den gratisreklamen man får gjennom fornøyde kunder betyr mye.

Les mer...

2015-12-22 09.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv