164007 KB164007 KB0

Skinnende rent – til riktig pris

Matt lakk eller riper i karosseriet? Ikke noe problem for Ibrahim Naser Sultani og Klepp Bilpleie. Bedriften holder til i Solavegen på Klepp, og her tilbys innvendig og utvendig vask, rens og polering med et smil.

Klepp Bilpleie startet opp i 2016, og foreløpig driver Sultani bedriften alene. God service til gode priser er hans motto, og når han ser over prislisten, kan han fornøyd konstatere at foretaket er riktig så konkurransedyktig i sitt marked: Innvendig og utvendig vask koster henholdsvis kroner 149 for liten bil og 199 for mellomstor og stor bil. Polering koster fra kroner 1299, såkalt gullvask innvendig og utvendig koster 499, og ønsker du rubbing og polering, koster det kroner 2599. 


– Vi bruker i hovedsak Autoglym. Det er et flott bilpleieprodukt, og de har en omfattende serie med alt i både lakkrens, polering og rubbing, forklarer han. 


Kundemassen er hovedsakelig kunder fra Klepp kommune, og Sultani har allerede fått kunder i det private markedet så vel som blant bedriftene. Felleskjøpet er en av dem som benytter seg av Klepp Bilpleie. 


– Vi har fornøyde kunder. De kommer tilbake, og det er jo den beste reklamen, sier Sultani. 


Det er ikke alle som har garasje, tid eller mulighet til å ta seg av alt av bilpleie selv. Da er det greit å kunne parkere bilen noen timer hos en profesjonell bilpleier og vite at vogna kommer ren og oppshinet tilbake. Sultani kan godt tenke seg å utvide, kanskje både med flere tjenester og andre lokaliteter. Han gir gjerne tips og råd om hva som bør gjøres for nettopp din bil. 


– Har du for eksempel en rød bil som har blitt matt i lakken, er det utrolig hvordan den kan fremstå etter rubbing og polering. Og har du småriper i lakken, kan mange av dem fjernees. Alt hva kunden måtte ønske! ler Sultani.  

Les mer...

2016-12-29 14.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Klepp Bilpleie
    • Telefon:
      922 78 660
    • Adresse:
      Solavegen 21
      4352 Klepp
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv