164007 KB164007 KB0

Skinnende rent – til riktig pris

Matt lakk eller riper i karosseriet? Ikke noe problem for Ibrahim Naser Sultani og Klepp Bilpleie. Bedriften holder til i Solavegen på Klepp, og her tilbys innvendig og utvendig vask, rens og polering med et smil.

Klepp Bilpleie startet opp i 2016, og foreløpig driver Sultani bedriften alene. God service til gode priser er hans motto, og når han ser over prislisten, kan han fornøyd konstatere at foretaket er riktig så konkurransedyktig i sitt marked: Innvendig og utvendig vask koster henholdsvis kroner 149 for liten bil og 199 for mellomstor og stor bil. Polering koster fra kroner 1299, såkalt gullvask innvendig og utvendig koster 499, og ønsker du rubbing og polering, koster det kroner 2599. 


– Vi bruker i hovedsak Autoglym. Det er et flott bilpleieprodukt, og de har en omfattende serie med alt i både lakkrens, polering og rubbing, forklarer han. 


Kundemassen er hovedsakelig kunder fra Klepp kommune, og Sultani har allerede fått kunder i det private markedet så vel som blant bedriftene. Felleskjøpet er en av dem som benytter seg av Klepp Bilpleie. 


– Vi har fornøyde kunder. De kommer tilbake, og det er jo den beste reklamen, sier Sultani. 


Det er ikke alle som har garasje, tid eller mulighet til å ta seg av alt av bilpleie selv. Da er det greit å kunne parkere bilen noen timer hos en profesjonell bilpleier og vite at vogna kommer ren og oppshinet tilbake. Sultani kan godt tenke seg å utvide, kanskje både med flere tjenester og andre lokaliteter. Han gir gjerne tips og råd om hva som bør gjøres for nettopp din bil. 


– Har du for eksempel en rød bil som har blitt matt i lakken, er det utrolig hvordan den kan fremstå etter rubbing og polering. Og har du småriper i lakken, kan mange av dem fjernees. Alt hva kunden måtte ønske! ler Sultani.  

Les mer...

2016-12-29 14:00

171026 NM

Neumann Bygg: Effektiv betjening i en kostbar bransje

Artikkel Neumann Bygg i Kristiansand tilbyr alt innenfor trelast, byggevarer, mur og forskaling til proffkunden. Som en del av Norges største byggevaredistributører har de et varesortiment som dekker det meste...
kasernen_kasernehagen-web

Gi oss en utfordring!

Artikkel Hvordan markerer man seg i en tøff bransje? Rørleggerfirmaet Moi Rør gjør det ved å sette kvalitet først. Og med mange kunder som stadig kommer tilbake, er det tydelig at de står for sine ord. Filosofien...

  Faktaruta

  • Klepp Bilpleie
  • Telefon:
   922 78 660
  • Adresse:
   Solavegen 21
   4352 Klepp
  puff_Matej Kastelic

  Event.no

  Et vellykket arrangement

  DFDS_puff

  DFDS Seaways

  Et jobbmøte utenom det vanlige

  Arkiv