152107-Aleris helse

Skreddersydd helse

Aleris er et av Skandinavias ledende private helse- og omsorgsforetak, og tilbyr et bredt spekter av helsetjenester, samlet under ett tak, i alle de største byene i Norge. De tilbyr flere ulike helsekontroller for bedrifter, og kan også skreddersy disse til å imøtekomme behovene til din bedrift.

Aleris’ bredde omfatter alt fra sykehus og medisinske sentre, barnevern, psykisk omsorg, BPA, eldreomsorg og tilbud til funksjonshemmede. Foretaket har rundt 9 000 medarbeidere fordelt på ca. 350 virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Aleris ønsker å være et supplement og en samarbeidspartner til det offentlige helsevesenet gjennom offentlige avtaler. 


– Aleris er et helsehus med et bredt spekter av tjenester samlet under ett tak. Aleris finnes i de største byene i Norge; Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tromsø og Strømmen, forteller Øyvind Bakke, direktør for de medisinske sentrene i Aleris. 


I Oslo har Aleris sykehus, røntgensenter, kreftsenter, overvektsklinikk og medisinsk senter. 


– Alle våre spesialister er samlet under ett tak. Vi har avtale med de regionale helseforetakene, og har dermed både pasienter fra det offentlige og privatbetalende. 


Helsekontroller for bedrifter
Aleris har et veldig godt tilbud rettet mot bedrifter. Foretaket tilbyr ulike helsekontroller til bedriftene; Basis, Utvidet og Eksklusiv. Helsekontroll Basis innebærer helsekontroll hos allmennlegen. Helsekontroll Utvidet og Eksklusiv inkluderer undersøkelser hos spesialister i tillegg til allmennlege. 


– Bedriftene ønsker helsekontroller for å ha fokus på forebyggende helse. De ansatte opplever dette som et stort gode. Vi ønsker å få flere bedrifter tilknyttet oss, og tilbyr også å skreddersy helsekontroller for den enkelte bedrift.
Mange bedrifter kjøper i dag helseforsikring til sine ansatte. Helseforsikringen inntreffer når det har oppstått noe som gjør at den enkelte er i behov av legehjelp. Helseforsikring er derfor et fint supplement til helsekontroller, som handler om forebygging. 


En stor fordel for bedriftene som inngår avtale om helsekontroll med Aleris, er at man kan forebygge sykemeldinger og sørge for at de ansatte er mest mulig til stede på jobb. 


– Sykefravær er kostbart. Det kan i mange tilfeller lønne seg å betale medisinsk behandling for de ansatte for å få dem raskere tilbake i jobb. Vi opplever at flere og flere bedrifter ser nytten av å ha helsekontroll hos oss, og vi tilbyr også vaksinasjoner til bedriftens ansatte. Mange ansatte setter pris på å få komme på helsekontroll, og avtale om helsekontroller kan være et fortrinn i en rekrutteringsprosess, forteller Bakke, og oppfordrer bedrifter til å ta kontakt for en presentasjon av Aleris’ produkter. 


Aleris Executive Health
Et av Aleris nyeste tilbud i Norge er ”Aleris Executive Health”. Aleris Executive Health er et helhetlig program som gir medlemmene skreddersydd oppfølging av egen helse gjennom en omfattende årlig helseundersøkelse, oppfølging gjennom en individuell helseplan, samt tilgjengelighet til alle sine faglige ressurser, hele året.
Aleris Executive Health baserer seg på prinsippet om forebygging; potensielle helserisikoer oppdages tidlig og håndteres før de blir større og mer omfattende problemer som påvirker både arbeids- og livssituasjon negativt. Gjennom en årlig heldagsundersøkelse kartlegges helsetilstanden bredt og grundig. I løpet av denne dagen gjennomgår kunden en rekke spesialistundersøkelser, blant annet hjertesjekk, tykktarmsundersøkelse, ultralyd av mageregionen og MR-undersøkelse av prostata for menn og av brystene for kvinner. Undersøkelsene danner grunnlaget for en individuell og helhetlig plan for oppfølging.


– Vi er de eneste i landet som tilbyr denne fulle helsekartleggingen gjennomført på en dag og under samme tak, sier Bakke.


Det har allerede vært flere som har benyttet seg av tilbudet, og Bakke tror tilbudet vil tiltrekke seg mange som ønsker denne fullstendige og skreddersydde helsekartleggingen.  


Aleris tilbyr omfattende helsetjenester til både privatpersoner og bedrifter over hele landet. Med alle tilbud samlet under ett tak samt fokus på skreddersydde tjenester, sørger Aleris for å gi hver enkelt pasient individuell oppfølging for optimal helse.

Les mer...

2015-04-10 09.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv