Skreddersydd konferansetilbud

Felix Konferansesenter på Aker Brygge disponerer hele 5000 kvadratmeter gulvplass, fordelt på fire plan. De har 24 møterom og 2 auditorier som tar fra 2-250 personer. Felix Konferansesenter dekker hele spekteret. Daglig leder Tone Gulliksen og hennes kolleger tilbyr sine gjester et konferansetilbud som kan skreddersys for alle anledninger.

– Det er unikt for oss at vi er et rent konferanseprodukt. Vi tilpasser oss konferansegjestene, med mulighet for å tilføye det lille ekstra. Her har vi alt på én plass, forteller Gulliksen.

Det omfatter selvsagt også servering og underholdning, i tillegg til alt av fasiliteter og tekniske løsninger for kurs- og konferansevirksomhet. Ikke minst legger Gulliksen stor vekt på at vertskapet til enhver tid skal være tilgjengelig og behjelpelig.

– Det er kun fantasien som setter grenser. Vi tilbyr full pakke for bedriftskunder. Her kan du arrangere festmiddag, lunsj, kick-off, julebord og store utstillinger. Lokalene egner seg også kjempegodt til kveldsarrangementer. Vi har en egen bar med 120 sitteplasser og en egen scene for både DJer, stand-up og artister, understreker Gulliksen.

Men alt behøver ikke være forretninger eller fest. Gjestene på Felix Konferansesenter kan trekke seg tilbake til myke sofaer og levende lys. Selv om senteret ligger plassert midt i smørøyet på Aker Brygge, mener Gulliksen det er viktig at stemningen også skal kunne være lun og hyggelig.

– Selv om vi har 5000 kvadratmeter her, kan du likevel føle deg som hjemme. Vi har også eget kjøkken hvor all maten lages fra bunnen av, og vi står fritt til å sette sammen menyer etter kundenes ønsker. Vi har alltid god omtanke for gjestene våre, avslutter hun. 

Les mer...

2014-11-27 11.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv