163019

Skreddersyr løsninger

Med tyske, vedlikeholdsfrie produkter av ypperste kvalitet, tilbyr Farstad Glass og Aluminium AS skreddersydde løsninger til din bolig.

Fokuset er produksjon og montering av systemer fra den tyske profilprodusenten Schüco.


– Dette er systemer for eneboliger, næringsbygg mm. Alt fra vinduer, dører og foldedører til fasader og vinterhager. Både isolerte og uisolerte. Alt produseres lokalt, og profilene får vi i seks meters lengde fra Tyskland. Vi har et eget senter for bearbeiding og produserer alt i egne lokaler. Produktene ferdigstilles til slutt på byggeplass av våre egne montører.


Schüco leverer eksklusive produkter av svært høy kvalitet. Prissjiktet ligger over gjennomsnittet, men så er det også det beste systemet man kan få, forteller Braadland. Dette er vedlikeholdsfrie produkter som skal vare i minst 50 år. 


– Vi kan skreddersy alt, og har ingen standardmål. Vi er etter hvert blitt veldig gode på å strekke oss litt ekstra. Kundene følges opp i etterkant. Hvis vi ikke hører noe, tar vi en telefon og spør hvor fornøyde de er. 


I tillegg er Farstad Glass og Aluminium AS en Schüco Premium Partner. Dette er en konsept som retter seg direkte mot privatmarkedet. Her skal kunden få den beste oppfølgning fra dag en til prosjektet er avsluttet. 


Skal vi fremheve ett produkt, må det bli foldedørene. De er blitt ekstremt populære de siste årene. Noen var kanskje tidligere litt skeptiske til om disse dørene holder tett, men lokalt produserte foldedører fra Schüco tåler all slags vær, slik de må gjøre her på Vestlandet. De siste årene har vi levert over 100 stk.

Les mer...

2016-10-06 09.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Farstad Glass
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    51 96 16 50
  • Adresse:
    Industriveien 6
    4330 Ålgård
93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv