152060-Mathiesen og Ellewold bygg

Små oppdrag – store resultat

Mathiesen og Ellevold Bygg AS er et lite firma med ingen begrensninger. De tar på seg det meste innen byggarbeid!

Firmaet fra Sarpsborg er nyoppstartet med to ansatte, begge med fagbrev og god erfaring, som utfører alt av tømringsarbeid. Daglig leder er Leif Morten Mathiesen; Henrik Ellevold er styreleder, og begge eier de halvparten av firmaet.

– Typisk for små firma er kanskje at man bokstavelig talt arbeider med små oppdrag, og da kommer man borti mye forskjellig. Vi setter opp en del nye eneboliger og tomannsboliger, tilbygg; vi gjør alt av snekkerarbeid, monterer kjøkken, vinduer og etterisolerer. I det hele tatt: ingen begrensninger. Det eneste vi ikke holder på med, er rør, elektrisk og malearbeid. Men alt av variasjon er fint – det kan bli kjedelig i lengden hvis det er det samme man holder på med. Da får du også tenke litt nytt, forteller Mathiesen.

Små firma har også fordeler. For kundene er det godt å få snakke direkte med ledelsen. Firmaet er i en bransje med prismessig mye konkurranse. Men slik det er nå, med lav rente og byggeboom, trenger Sarpsborg og Fredrikstad mange nye boliger, og herfra kommer de fleste kundene. Hovedsakelig er det privatpersoner. Fremtidsplanene går ut på å ha egne prosjekter og kjøpe egne tomter hvor firmaet setter opp alt selv. Der er det også litt mer penger å hente når man her hele prosjektet, forklarer de. Da gjelder det bare å finne de riktige tomtene – og boliger som folk liker.

– Vi får gjerne høre at vi er nøye og flinke til å følge opp – og behjelpelig. God kommunikasjon er veldig viktig hele veien. I denne bransjen går det mye på gode referanser fra tidligere jobber. Gjør du en bra jobb, lønner det seg for alle, sier Ellevold.

Les mer...

2015-04-07 12.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

Kontaktinformasjon

  • Mathiesen og Ellevold Bygg AS
  • www.me-bygg.no
  • E-post
  • Telefon:
    928 24 507 / 959 60 621
  • Adresse:
    Iseveien 173
    1739 Borgenhaugen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv