156024 SS

Smakfulle opplevelser i gavepakning

Skafferiet Sørlandet tilbyr norskprodusert spekemat og alt det tilbehør du kan drømme om til spekebordene, fra tradisjonell spekepølse, mild og fin baconpølse, til Norges beste chorizo.

Det knapt et halvt år gamle firmaet har base i Hestehaven industriområde på Lindesnes, men både Sørlandet og Rogaland er markedsområde. Deres velsmakende stand vil du møte både ved handelsenteret i Lyngdal, og på torget i Kristiansand og Mandal, når vi ikke er på messer og arrangementer, forteller daglig leder Glenn Aaserød Korsmo.

– Vi spanderer gjerne en smakebit til kundene. Produktene fra Spekegrossisten er ganske nye på markedet. Elg og reinpølsen deres fra Stranda på Sunnmøre er svært smakfull. Den har folk lagt merke til. Og når folk har smakt den én gang, kommer de tilbake. Så god er den!

Gele, flatbrød og syltetøy er klassisk tilbehør. Korsmo skryter av krydret blåbær- og tyttebærsyltetøy fra Røyland gård. Eller hva med Rips og vaniljegele? Også produktene til Romstad gård fortjener å bli nevnt. Skafferiet skreddersyr gaver private, til ansatte og forretningsforbindelser i bedriftsmarkedet. Her er det gavepakker, skjærefjøl med kniv og pølser i cellofan.

– Vi har ca 10 forskjellige varianter av gavepakninger. Julesekken vår har også solgt bra. Den kan vi også fylle noe søtt oppi, som brente mandler, sjokolade og sukkertøy. Det samme gjelder vår tursekk - «sørlandssekken», hvor vi pakker en tursekk med et utvalg mat vi kan tilby. I påsken er selvsagt Kvikk Lunsj og appelsin oppi, smiler han.

Et konsept rettet mot lag og foreninger har dessuten slått an: Det tilbys diverse pølseløsninger som kan selges videre med fin fortjeneste.

– Mange skoleklasser, lag og foreninger selger dopapir eller kaker, og da syntes vi at salg av pølser var en god idé. Hvorfor ikke pålegg?

Og så er det chorizopløsa til Spekegrossisten. Det finnes mange varianter, men denne er hakket bedre, mener Korsmo. Men smak og behag varierer som kjent.

– Man merker etterspørselen på lokal mat har steget betraktelig, så har du fenalår eller tilbehør som kan benyttes til spekefatet så ta kontakt, oppfordrer Korsmo.

Les mer...

2015-12-21 15.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Skafferiet Sørlandet
  • www.skafferiet.no
  • Telefon:
    461 66 041
  • Adresse:
    Hestehaven 23
    4520 Lindesnes
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv