Sola skinner på Signalen

Lange, late kvelder med god mat og drikke i hyggelig lag lengter alle etter når sommeren kommer. Signalen Bar og Restaurant på Nesodden kan friste med alt dette. Og kanskje best av alt, her beholder man sola til sent på kvelden.

En kort båttur unna den hektiske Oslogryta ligger paradiset Nesodden. Her har Dick og Lise Jensen drevet Signalen Bar og Restaurant i fem år. I tillegg til vanlig restaurantdrift, leier de ut lokalene til lukkede selskaper.

   – Det ble startet som en liten bu ytterst på brygga her, men vi har gjort ganske mye siden vi overtok. Det er kommunen som eier grunnen, og så eier vi alt som står oppå, forklarer Dick.

Restauranten holder åpent hele året, bortsett fra i perioden januar til mars hvor de kun har åpent for lukkede selskaper. Dette kan være alt fra bryllup til bursdager, men også firmaer som ønsker å ha kurs og seminarer etterfulgt av en bedre middag. Da legger Jensen og personalet til rette for ønsket matservering, og det går ofte i buffeter.

  – Blant annet har vi en veldig populær tapasbuffet som vi får mange gode tilbakemeldinger på. Ellers kan man selvsagt få den maten man ønsker. I restauranten serverer vi til vanlig signaturretter som fiskesuppa og hamburgeren vår, Signalburgeren. Om sommeren blir det lettere mat som reker og blåskjell, salater, kylling og bruschetta. Staben vår består av noen faste ansatte samt sesongarbeidere, legger Lise til.

Musikk er også en viktig del av Signalen. I fjor sommer spilte selveste Snoop Dogg her, og ellers markerer de både Musikkens Dag i juni og diverse andre arrangementer. Gjestene er både lokale og Oslo-folk samt en stor andel turister om sommeren. Med perfekt beliggenhet rett ved båtstoppen, kommer man seg enkelt ut hit med rutebåten fra Aker brygge.

   – Her har man sol helt til kl. 22.30 om kvelden, og det er stadig flere som oppdager oss. Vi har utebar, og stor uteplass med 120 spiseplasser i tillegg til rundt 100 plasser utenom dette. Målet vårt for årene som kommer er å fortsette driften av Signalen Bar og Restaurant, og å kunne tilby folk et fantastisk sommersted.

Les mer...

2015-06-09 16.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv