143080NO

Spennende hverdag som revisor

Effektivitet, konkurransedyktige priser og god kundeservice. Der har du Nye Glommen Revisjon AS på Kongsvinger i et nøtteskall!

For Tom Sverre Bang har interessen for regnskap og revisjon alltid vært tilstede. Han kom inn i bransjen med en stilling ved Fagskolen i Kongsvinger. Etter å ha kommet i kontakt med en revisor der, tok han fatt på revisorutdanningen.

– Sammen med Jens Petter Berger startet jeg Glommen Revisjon AS i 2000. Der drev vi lenge kun på deltid, og hadde stort sett bare lokale kunder. Jeg etablerte derfor Nye Glommen Revisjon AS formelt i mai i fjor. Her har jeg kunder flere steder, og idéen er å forsøke å tenke litt utradisjonelt.

I Nye Glommen Revisjon AS tilbyr Bang vanlige revisjonstjenester, med utarbeiding av revisjonsberetninger til ulike brukere. I tillegg kommer ulike særattestasjoner, som kapitaløkninger eller kapitalnedsettelse. Dette kan gjelde transaksjoner mellom nærstående hvor revisor kommer inn og bekrefter en redegjørelse, eller attestasjoner i forbindelse med momskompensasjon.

– Det er egentlig mange felt en revisor er inne i, så det er utrolig spennende å drive med dette. Min styrke og det jeg får gode tilbakemeldinger på, er at jeg er effektiv, at jeg yter god service og at jeg tilbyr konkurransedyktige priser.

Hovedtyngden av kundene kommer fra Kongsvinger. Nye Glommen Revisjon AS betjener kunder innenfor en rekke ulike bransjer, med alt fra leger til barnehager og entreprenører. I et tøft marked med hard konkurranse, gjelder det å være litt kreativ for å skille seg ut. Bang har satset på å gjøre en del ting annerledes når det gjelder markedsføringsbiten.

– Der er det mange revisorer som har mye å hente! Det er nemlig mange som ikke har tatt det helt inn over seg at de befinner seg i et klima med tøff konkurranse. Til potensielle kunder vil jeg legge til at tjenester som for eksempel særattestasjoner kan gjøres via epost. Der trenger ikke jeg å være til stede i egen person. Jeg er i ferd med å lage en ny hjemmeside nå, og der kan folk også gå inn og se at jeg tilbyr konkurransedyktige priser.

Fra 1.12.2014 starter selskapet med regnskap også. Bang forteller at det er godt å ha flere bein å stå på. Det er en litt usikker fremtid for revisjon. Selskapet fikk konsesjonen 31.10.2014.

– Dette blir gøy! Vi skal være et rimelig alternativ for de som kan scanne bilagene eller sende dem i posten. Det vil bli brukt et nettbasert regnskap, slik at kunden kan befinne seg langt unna Kongsvinger og fortsatt oppleve en nærhet til regnskapet.

Bang forteller at de tilbyr fastpriser etter antall bilag og ansatte.

– Vi har også et introduksjonstilbud på full pakke med å starte AS til fast pris kr. 1000 + mva.

I tiden som kommer, ønsker Bang å fortsette driften i en god takt sammen med medarbeiderne. Målet er ikke å påta seg stadig flere oppdrag hele veien, men å fortsette med en sunn og bærekraftig vekst.

Les mer...

2014-11-27 11.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv