Spesialister på pakking og frakting

«Vi er best på det vi driver med, og holder god og nær kontakt med kundene. Og vi pakker så å si aldri feil. Alle som jobber her har vært her i minst fem år. De er lojale og dyktige, og har en god følelse for firmaet.» Det forteller daglig leder Frode Lisether i G-Tex AS i Drammen. Han pakker og frakter konfeksjon til butikker over hele Norge.

– Jeg begynte å jobbe her på deltid i 2002. Etter hvert kom jeg inn på eiersiden, før jeg ble daglig leder i 2010. Nå har jeg overtatt hele bedriften. G-Tex AS tar inn store kontainere fra Europa og Asia, deriblant Hong Kong og Kina, og så ompakker vi det etter ordre fra kundene og transporterer det ut. Vi har både såkalte flatpack, altså varer som går i hyller, og hengende varer som transporteres ferdig ut på henger, forklarer Lisether.

Det tar cirka én måned å transportere varer med skip fra Hong Kong til Oslo. G-Tex AS står da for hele logistikkprosessen fra de mottar varene og til de er ute i butikkene hos kundene. De jobber ofte med korte tidsfrister. For når varene er mottatt, skal de helst ompakkes samme dag.

– Sesongen går fra juli til november og januar til april, for det er da vi sender ut varer. Forsendelsene fra Asia kommer ofte samtidig, og da får vi alt inn på en gang. Per i dag har jeg flere store agenter som hver har mange merker. Skipene kommer inn til Oslo, og så bruker vi transportører som henter varene der og kjører dem hit til Drammen.

Firmaet har til sammen syv ansatte, og Lisether går aldri tom for rosende ord om staben. Det stilles høye krav til nøyaktighet i G-Tex AS, samtidig som arbeidet må gå raskt unna. Det forutsetter dyktige ansatte, særlig når det går unna i svingene med nyankomne forsendelser. Men Lisether og hans kolleger drar alltid ting i land.
 
– Vi har utviklet oss mye siden jeg begynte her. Det ser veldig bra ut for oss både i år og neste år, og i 2015 får vi også to nye ansatte. Fremover er nok tiden inne for å bygge et nytt lager, som vi selv eier. Jeg har lyst til å kjøpe en tomt og bygge nytt, for etter å ha leid her i 25 år, er det på tide at vi eier noe selv. Også er vi alltid interessert i flere gode kunder, avslutter Lisether.

Les mer...

2014-11-27 08.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • G-TEX AS
  • www.g-tex.no
  • Telefon:
    32 80 15 10
  • Adresse:
    Svelvikveien 81
    3039 Drammen
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv