155025 EC

Stålkontroll over arealer og arealbruk

Hvilke typer arealer har du i din bedrift, hvordan bruker du de og hvordan renholder du de? Dette er sentrale spørsmål John-Ole Evertsen i Evcon AS vil at kundene hans skal tenke over. De tilbyr webaserte løsninger og konsulenttjenester til bedrifter over hele landet.

Evertsen er daglig leder i Evcon AS i Drammen. Han har drevet med databehandling i forskjellige former helt siden midten av 1960-tallet. I 1993 gikk han ut av firmaet han var ansatt i, og med seg hadde han agenturet til et spesielt produkt.

– Produktet håndterte dette med facilities management, altså kontroll av arealer for en bedrift. Det har blitt økt bevissthet i Norge på dette med kontroll av enhver forandring i bruk av lokaler. Man må vite hva man har, og veldig mange bedrifter mangler full oversikt, forklarer han.

Basert på denne forretningsidéen startet han opp Evcon AS. De er forhandler for det svenske firmaet Pythagoras, og driver salg og support av løsninger basert på disse produktene. Det handler om bygningsinformasjon og arealforvaltning innenfor bygninger.

– Hvilke typer arealer har du, hvordan bruker du de og hvordan renholder du de? Dette er sentrale spørsmål for alle lokaler. Vi driver også konsulenttjenester rundt dette, og kan levere til hele landet. Løsningene i dag er webbaserte med moderne grensesnitt.
 
Fordelene med systemet er mange. Det vesentlige er at du som kunde får et grafisk brukergrensesnitt, hvor det du ser på skjermen, ser ut som en tegning av etasjen din. Her kan du presentere forskjellige temaer som renholdsfrekvens, romtype og hvem som sitter hvor. Dette betyr igjen at du har et mer intuitivt grensesnitt. Den andre store fordelen er at all info i systemet baserer seg på standard formater. Systemet kan brukes på både nettbrett og smarttelefon.

– Kundene våre er veldig fornøyde med at de får stålkontroll over arealer og arealbruk, og vi har effektive rutiner og metoder for å oppdatere store datamengder. Nå jakter vi på en teknisk tegner med interesse for eiendom, eller en eiendomsperson med interesse for data. Det er bare å ta kontakt.

Les mer...

2015-10-29 13.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv