141116NO.stamina

Stamina gjør Norge friskere

Si farvel til treningssentre med gjennomtrengende svettelukt og slapp service. På Stamina Trening blir du møtt med et smil av hyggelig personale, og du kan trene på topp moderne apparater i lekre lokaler.

Espen Ødegaarden er medeier og daglig leder av fire av Staminas treningssentre, og i tillegg regionsjef for alle sentrene fra Tønsberg til Grimstad, totalt 13 treningssentre. I januar åpnet kjeden hans Telemarks største treningssenter med Stamina Skien.
  – Det er et spesielt senter fordi det er så stort, med 2800 kvadratmeter, men også fordi det har et komplett helsetilbud med trening og bedriftshelsetjeneste. Stamina er en vanlig treningssenterkjede, men på Stamina Grenland, som består av sentrene i Skien og Porsgrunn, er standarden hakket høyere.
  Med det mener Ødegaarden at begge er fullservice, high end-sentre, med designmøbler, kunst på veggene, høy standard på treningsapparater og garderober, og ikke minst romslige treningsarealer. Ødegaarden er opptatt av Stamina skal være for alle, både tenåringer, 40-åringer, supermosjonister og pensjonister. På Stamina handler det ikke bare om det fysiske, men også om det sosiale. Det gjelder å knekke koden for å få forskjellige mennesker til å trives i samme miljø, sier han.
  – Her skal man få den samme opplevelsen som når man kommer inn i resepsjonen på et hotell. Det skal være hyggelig og innbydende, med både ansatte og kunder i godt humør. Alle er en del av miljøet.
  Tilbudet omfatter selvsagt både egentrening og gruppetrening, i tillegg til personlig trening. Så mye som 17 dedikerte personlige trenere er fordelt på de to sentrene.

– Alle våre personlige trenere er enten fysioterapeuter, har gått på Norges Idrettshøgskole eller Akademiet for Personlig Trening. Hos oss skal man være kvalifisert og ha avlagt eksamen før man får lov til å jobbe som PT. Det er også viktig å ha forskjellige PT’er som kan dekke forskjellige behov hos kundene, og som kan gi gode råd og kostholdsveiledning, understreker Ødegaarden.
   Stamina Grenland har 100 ansatte på trening og 15 på bedriftshelsetjenesten. Dørene er åpne hver dag hele året fra klokka fem om morgenen til midnatt. Alle medlemmer har eget nøkkelkort som fungerer som både nøkkel- og kredittkort.
  – Når det gjelder bedriftshelsetjeneste, BHT, er Stamina BHT Norges største med 40 lokasjoner rundt om i landet. Vi kan levere både forebyggende trening til bedriftene eller trening som en del av BHT-leveransen. Staminas visjon er at vi skal gjøre flere folk friske!

Les mer...

2014-04-29 15.30

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv