156010 SB156010 SB0

Stangborli Bygg AS suser av gårde

Trenger du å få utført en tømmerjobb? Og kanskje en rehabilitering av et eldre bygg? Da skal du slå på tråden til Stangborli Bygg AS. Eier og daglig leder Lars J. Bjørkeland driver en solid bedrift som har mange grunner til å se lyst på fremtiden.

Det var Oddbjørn Stangborli som startet firmaet i Flekkefjord i 1987. Da han solgte i 2014, slo Bjørkeland til på tilbudet om å overta, noe han gjorde 1. januar i år. Stangborli jobber fortsatt som byggeleder, mens Bjørkeland sitter også som daglig leder av Bilstad Bygg AS, og de to firmaene samarbeider.

– Oddbjørn gjorde en veldig god jobb. Han opparbeidet et godt rykte for firmaet, og har fått sterke anbefalinger fra region-antikvaren i fylket.

Stangborli Bygg AS er spesielt gode på rehabilitering, og særlig av eldre bygg. De påtar seg en del nybygg også, men er altså spesialister på gamle bygg, deriblant kirker. Firmaet har 15 ansatte i forskjellige stillingsbrøker, og 11 av dem er snekkere.

– Vi har faste kunder innen næringslivet. Det er en god del gammel bebyggelse i Flekkefjord som må holdes ved like. Oddbjørn var flink på dette med skifertak og gamle teglsteinstak, så vi har mye av dette på lager. På nybygg har vi også en del faste kunder, og vi leier inn faggrupper med alt fra rørleggere til elektrikere for å kunne levere en totalpakke. Lister Blikk er en av våre samarbeidspartnere, og vi satser på å bruke lokale partnere.

Lars J. Bjørkeland er opptatt av at når man har lovet kunden en pris, så skal man stå for det. Mennesker forventer at ting skal være bra. Innad i bransjen sies det at man må ha 10 positive for å oppveie én negativ tilbakemelding, forteller han.

– Min filosofi har alltid vært at kunden skal være fornøyd, og vi får mye gode tilbakemeldinger. I tillegg ser ordrebøkene veldig bra ut for flere måneder fremover. Jeg liker at det er forutsigbart, og det ser lovende ut for Stangborli Bygg AS. Staben vår er som en stor familie, og jeg er veldig glad for at jeg overtok dette firmaet.

Les mer...

2015-12-18 13.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Stangborli Bygg AS
    • Facebook
    • Telefon:
      38 32 17 23
    • Adresse:
      Drangeid 55
      4400 Flekkefjord
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv