Står på hodet for kundene

Georg Viki Byggeforretning startet opp i en garasje i Valle i Setesdal for flere tiår siden. I dag er lokalene blitt atskillig større, med tre varehaller og en varebutikk. Daglig leder Øivind Thomassen og hans kolleger selger byggevarer og trelast til både privatpersoner og bedrifter.

Siden han nylig overtok som daglig leder, har Thomassen gjennomført en rekke grep for at byggevarehuset skal bli enda mer attraktivt for kundene. Synligheten fra veien er blitt langt bedre, og åpningstidene er blitt langt mer turistvennlige, med langåpent på fredager og åpent på lørdager.
  – Vi har også endret innredningen i butikken. Nå er det mulig med gjennomkjøring i hallen. Det er lett for kunder å komme og hente varene. Jeg er kjempefornøyd med endringene vi har gjort, og vi har også merket at omsetningen er blitt mye bedre, forteller Thomassen.



Det er også takket være forretningens dyktige ansatte. Det er kyndige og serviceinnstilte folk, som gjerne står på hodet for å gi kundene det de vil ha.
  Jernvarebutikken er også bygget om, slik at det hele er blitt mer oversiktlig og kundevennlig. I tillegg har butikken investert i et nytt datasystem som sørger for god ryddighet.
  På leverandørsiden jobber Georg Viki Byggevareforretning først og fremst med Optimera, som er Norges største aktør innen salg og distrubisjon av byggevarer, trelast og interiør. Det sikrer et bredt sortiment, som dekker ulike behov.

– Kundene våre består av privatpersoner, bønder, byggmestere og hyttefolk. Alle er ute etter varer i ulike prisklasser, og vi må derfor ha noe til alle og enhver. Vi går langt for å sørge for at vi får tak i varene som kundene etterspør, understreker Thomassen.



Hans målsetning er at bedriftsmaskineriet etter hvert skal gå så godt at han selv kan reise rundt i salgsøyemed. Da får han snakket med håndverkere og byggmestere, og blir ekstra godt kjent med deres ønsker og behov.

  - Jeg sikter mot stjernene for å treffe tretoppene. Jo høyere du sikter, jo høyere kommer du, avslutter Thomassen.

Les mer...

2015-01-22 15.15

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

Kontaktinformasjon

  • Byggi Valle - GEORG VIKI BYGGEFORRETNING
  • www.byggi.no/byggi-valle
  • Telefon:
    37 93 77 77
  • Adresse:
    Nomelandsmoen
    4747 Valle
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv