Stasjonen som yter det lille ekstra

Statoil Mjøndalen ble etablert for hele 27 år siden. Og selv i dag har stedet karakter av en god gammel bensinstasjon, hvor kundene får kyndig bilhjelp, varm mat og topp service. For daglig leder Michael Bernth er det viktig at Statoil Mjøndalen skal være en aktiv og positiv støttespiller i lokalmiljøet.

– Kundene som kommer inn disse dørene skal alltid møtes med et smil, alltid få så god service at de husker det resten av dagen. Vi prøver å vende tilbake til den gamle bensinstasjonen, hvor kunder ble hjulpet med ting som å skifte vindusviskere. Dette har jeg vært ekstremt bevisst på, forteller Bernth, som overtok stasjonen tidligere i år. 


  Statoil Mjøndalen er en mellomstor fullservicestasjon, som i dag er døgnåpen. Totalt er de 14 ansatte, som kan tilby et bredt spekter av tjenester. Bernth har siden mai allerede satt i gang en rekke tiltak for at Mjøndalen-stasjonen skal bli enda mer attraktiv for både nye og gamle kunder. 
 
– Stasjonen er en aktiv støttespiller lokalt. Det er viktig for oss å ha røtter i lokalmiljøet. Etter at jeg overtok som daglig leder for stasjonen har vi inngått et samarbeid med fotballklubben MIF. Nå selger vi kopper til støtte for klubben på stasjonen, sier Bernth.
  

Han legger til at dette er et varig samarbeid som stasjonen ønsker å fortsette i mange år fremover. I skrivende stund er hele 250 kopper solgt til stasjonens mange kunder. 


  – Det er mange bensinstasjoner i området, så det er stor konkurranse. For å være konkurransedyktige prøver vi derfor å oppdatere bensinprisene 4-6 om dagen. Jeg tror også engasjementet vi viser i lokalmiljøet gjør at flere kunder strømmer til vår stasjon. 

Statoil-stasjonen har også en tilbud ut mot bedriftsmarkedet. Bernth kan fortelle at mange lokale bedrifter benytter seg av tilbudene, og trekker frem kaffeavtalen som en svært populær ordning for arbeidsgivere i området.
 
 

– Som stasjon ønsker vi å opprettholde vår service, men har også mål om å bli enda bedre. Vi har hatt en enorm økning på mat i år. Vi ser at hamburgerne våre er svært populære, og det skal vi selvsagt å fortsette med. Samtidig har vi som mål å alltid ha varme baguetter og pølser til våre kunder, for det ser vi at kundene setter pris på, avslutter Bernth.
Les mer...

2015-01-22 15.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • STATOIL MJØNDALEN
  • www.statoil.no
  • Telefon:
    32873795
  • Adresse:
    Steinbergveien 11
    3050, MJØNDALEN
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv