Stort behov for bedre vann og avløpsnett

Steg Entreprenør AS startet opp for to år siden i Buskerud. Selskapet tilbyr rehabilitering innenfor vann og avløp til kunder over hele landet, med spesialekspertise innen NO-Dig-metoder.

– Vi får gode tilbakemeldinger på vår gjennomføringsevne – det at vi er ryddige, holder oss til avtaler og fullfører til rett tid, forteller Nils Skretteberg.
  Sammen med Kristian Sandum driver han Steg Entreprenør AS i Buskerud. Bedriften har ti ansatte og har driver primært med rehabilitering innen vann og avløp, blokking, samt boring av kabler og overføringsledninger.
  – Hovedgeskjeften vår er gravfrie metoder. Vi har spesialisert oss på å legge ledninger i bakken uten å grave. Dette er en populær metode. Fordi det ofte er kostbart å grave, men også fordi det er en god metode når offentlig struktur må ivaretas.

Entreprenørselskapet startet opp i 2012, men de ansatte har alle lang fartstid og god erfaring innen anleggsvirksomhet.
  – Som bedrift er vi kontinuerlig i utvikling, og prøver hele tiden å ligge i forkant av vår bransje. Vi ønsker hele tiden å utvikle vår kompetanse, sier Skretteberg.

Entreprenørselskapet har det offentlige som sin største kundegruppe. Det er et skrikende behov for et utbedret vann- og avløpsnett mange steder i Norge. Derfor er tjenestene til Steg Entreprenør AS høyaktuelle for mange kommuner.
  – Jeg er veldig positiv til den videre driften. Vi vet at det er mange kilometer med dårlig vann og avløpsnett der ute, så det er mer enn nok jobber og ta tak i. Det står bare på at det offentlige får satt i gang med prosjekter, sier Skretteberg.

Les mer...

2015-01-20 14.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Steg Entreprenør
  • www.steg.no
  • Telefon:
    32 78 36 06
  • Adresse:
    Postboks 32
    3371 Vikersund
hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv