162061 OB162061 OB 0

Stressfri boligutleie med Oslo Bo AS

Det kan være en utfordrende prosess å skulle leie ut en bolig. Huskelisten over gjøremål er lang, og ansvarsfølelsen kan være tyngende. Da kan det være en god idé å hente inn profesjonell hjelp fra Oslo Bo AS.

De bidrar med hjelp helt fra startprosessen med å finne riktig leietaker, og til å sørge for et godt leieforhold hvor begge parter er trygge. Idéen bak firmaet er at det ikke skal koste mer å bruke en ekstern eiendomsforvalter enn å ha en ansatt for de som eier mange leiligheter. Grunnleggerne har alle mange års erfaring innen eiendomsmegling, -forvaltning, -utleie og -utvikling, samt jus og økonomi. Det forteller daglig leder Kolstad og utleier Røttervold.


– Prosessen begynner med at vi kommer på befaring. Deretter gir vi et pristilbud, før vi fotograferer og annonserer boligen. Vi holder det antallet visninger som det er behov for. Å finne riktig leietaker sparer oss for mye jobb i etterkant, og da blir alle mer fornøyde også, forteller Kolstad.


Videre tar de hånd om alt fra kreditt- og referansesjekk av leietakeren, samt kontraktskriving og depositum. I etterkant står de også for all kontakt med leietaker, og følger opp husleie og annet. Oslo Bo AS gjør hele jobben. Det betyr at du som eier kan føle deg trygg på at boligen blir godt ivaretatt, enten det er en bygård eller en leilighet. De har også vaktmester og alle håndverkere tilgjengelig dersom det er behov for det.


– Kundene våre gir oss positive tilbakemeldinger i forhold til vår brede kunnskap, service og gode oppfølging. Jeg føler at vi har fått veldig gode relasjoner til både eiere og leiere. De som bor i lokalmiljøet kommer ofte innom, og det føles nok betryggende å ha oss i nærheten, sier Kolstad.


Firmaet ble etablert for halvannet år siden, og holder til i fine lokaler på Grünerløkka i Oslo. Den gode beliggenheten i Markveien, med kontor på gateplan gir dem en nærhet til kundene som lett kan stikke innom og slå av en prat. I staben på fire ansatte ligger det mange års erfaring fra eiendom, forvaltning av bygårder og utleie. Det er et presset marked i hovedstadsregionen, men Oslo Bo AS jobber hardt og mener at det er en plass også for dem som ikke er så store. De har allerede flere bygårder samt enkeltleiligheter i porteføljen, spredt utover hele Oslo-området.


– Vi annonserer og er veldig synlige på Facebook, og har begynt å få anbefalinger fra fornøyde kunder. Slike ting tar tid, men det begynner å komme nå. Tanken er ikke at vi skal bli veldig store, men heller å etablere flere mindre kontorer. Styrken vår er at vi ikke lover for mye, men i stedet holder det vi lover. Derfor blir kundene fornøyde også, fordi vi gjør det vi sier at vi skal gjøre - og litt til.

Les mer...

2016-05-19 14.45

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv