152064-Konnerud Byggservice

Strøken kvalitet i alle ledd

Robert Kristensen driver Konnerud Byggservice AS og har blant annet bygd Norges største tyrolervilla!

Konnerud Byggservice er et byggmesterfirma med ansvarsrett i alle fag. Firmaet tar byggeoppdrag som totalentreprenør og er spesialister på bad. Det betyr så mye for kunden å ha én å forholde seg til, og den personlige kontakten er alfa og omega, mener Kristensen.

Etter å ha tatt mesterbrev, startet han opp for seg selv i 1987. Nå har firmaet to ansatte – samt noen pensjonister som arbeider litt ekstra om sommeren når det er høysesong. Kristensen har lang erfaring innenfor byggebransjen, både med arbeid i Litauen og i Russland. Men siden 2007 har det stort sett vært snakk om rehabilitering av tilbygg, garasjer, montering av kjøkken og bad. Markedet er for privatpersoner.

– I en bransje med mye konkurranse er det viktig å gjøre en solid jobb. Våre kunder er opptatt av kvalitet. Jeg er opptatt av å gjøre en solid jobb. Yrkesstolthet må ligge i bunnen, sier Kristensen.

For 2015 er det allerede booket inn en god del oppdrag. Kundegruppen er hovedsakelig rundt Drammen-Asker – og særlig mye på Konnerud. Kristensen er opptatt av å være lokal – og å bruke lokale krefter.

– Vi har en del faste samarbeidspartnere, blant annet Konnerud rør, Elektrikergruppen; vi har Lars Kristian Johnsen som graver og en fast fliselegger. Det er folk jeg har arbeidet sammen med i mange år – og som jeg kan stole på. I dag forventer kundene mer og mer, og da er det godt å være pirkete. Legger kunden dessuten mye penger i et prosjekt, skal det være strøkent. Man må kvalitetssikre alle ledd, og det er så viktig å bruke førsteklasses materiale. I en slik bransje kan det være fristende å kjøpe inn billig, men det blir dobbelt så dyrt etterpå når du må gjøre det på nytt. Å gjøre jobben to ganger er dårlig butikk!

Lang erfaring og gode skussmål er også noe kundene raskt legger merke til. Har du vært innom de mer spesielle oppdrag, har du dessuten en kompetanse som følger med videre i karrieren.

– Jo, jeg fikk bygge Norges største tyrolerhus! Det er jo spesielle oppdrag som ikke alle vil påta seg, men det var jo en kjempereferanse å ha med seg, ler Kristensen.

Les mer...

2015-04-07 13.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

  • Konnerud Byggservice
  • E-post
  • Telefon:
    984 104 88
  • Adresse:
    Almedalsveien 1
    3030 Drammen
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv