Studier et steinkast fra havet

Ansgar Teologiske Høgskole feiret hundreårsjubileum i fjor. Nå brettes ermene opp. Skolen skal videreutvikles, og studentene får snart et enda bredere studietilbud å velge i.

– Vi ønsker å være mer enn en skole. Det er viktig for oss å utruste elevene med mer enn det vi lærer dem faglig sett, sier informasjons- og markedssjef Thomas Vårlid.

Ansgarskolen tilbyr både Høgskole og Bibelskole bare hundre meter fra havet i vakre Kristiansand. Til sammen har de to skolene rundt 400 elever.

– Skolens stolthet er utsikten og fasilitetene. Vi har både treningsstudio og et stort bibliotek på en relativt liten skole. For oss er det viktig at studentene trives her og føler en nærhet til skolen. På den måten tror vi at læringskurven blir betydelig brattere.

Bibelskolen tilbyr linjer innen alt fra vannsport til musikk. Den Teologiske Høgskolen har blant annet bachelorutdannelser i interkulturelle studier, psykologi, praktisk teologi og bibelvitenskap. Skolen tilbyr også en master i ledelse og menighetsutvikling. Flere av studiene tilbys også som årsenheter. 

– Vi er den institusjonen som utdanner flest frikirkelige pastorer i Norge, men som en akademisk institusjon er vi hele tiden nødt til å videreutvikle oss. Vi er i gang med å utvikle flere linjer ved Bibelskolen og ønsker også å tilby flere masterstudier etter hvert, sier Vårlid. 

Han legger til at det er viktig for dem å tilby studier og linjer som appellerer til ungdom. Nå går Ansgarskolen snart i full gang med å bygge flere studentboliger på campus, samt bygge ut skolens konsertsal.

Les mer...

2014-11-27 11.45

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Ansgarskolen
  • www.ansgarskolen.no
  • Telefon:
    38 10 65 00
  • Adresse:
    Fredrik Fransons vei 4
    4635 Kristiansand
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv