164009 EA164009 EA0164009 EA1164009 EA2164009 EA3

Styrken ligger i samarbeidet

Elektro og Automasjon Systemer AS på Sem har snart 30 års erfaring i å tilby tjenester til olje og gass og landbasert industri og anlegg. EAS er i dag en komplett leverandør med bred kompetanse innenfor elektro og automasjon.

Elektro & Automasjon Systemer AS ble stiftet i 1988, den gang som leverandør av kontrollpaneler for nødgeneratorer og brannpumpesystemer til olje- og gass-sektoren.

I dag arbeider den 22 mann store bedriften med utvikling, prosjektering, service, idriftsettelse samt produksjon av kontrollpaneler og elektrotavler. Kvalitet, leveringsdyktighet og fleksibilitet skal gi best mulig resultat for våre kunder, påpeker daglig leder Tron Olav Johannessen. Selskapet har de senere årene utviklet seg til både å tilby elektro og forflytte markedsandeler også på land og til landindustri.


– I dag leverer vi det meste innenfor elektro lavspent, rådgivning, kalkulasjoner, tegning til produksjon og installasjon av systemer. Vi har fremdeles olje og gass som en stor andel av det vi gjør, men både samferdsel, industri og næring er blitt en vesentlig del av bedriftens arbeid, forteller han.  


Med alle samferdselsprosjekter som pågår, er dét et felt som blir stadig mer aktuelt. EAS regner på nye prosjekter daglig. De har akkurat levert et mindre anlegg til Euroskilt med skiltstyringsautomatikk og fordelingstavler langs E18 i Vestfold. Innenfor automasjon i olje og gass og landbasert industri og anlegg har EAS et bredt spekter av tjenester. 


– Vi er stolt av å ha ansatte med spisskompetanse innenfor våre nisjeprodukter, men også samferdsel, industri og næring er bransjer vi innehar god kompetanse og satser hard på. Vi fokuserer alltid på å finne gode, robuste og lønnsomme løsninger for våre kunder, og da er kompetanse og systemforståelse viktige faktorer. 


Med den utviklingen kan han og resten av bedriften se lyst på 2017. Med seg inn i det nye året har de en god prosjektportefølje. Der EAS får etablert et kundeforhold, kommer kundene tilbake, ser Johannessen. 


– Det vi hører at vi scorer høyt på, er leveringsdyktighet og fleksibilitet. Vi evner å tilpasse oss og finne gode løsninger for kunden, og mottoet vårt er at styrken ligger i samarbeidet. Vi må gjøre kunden god for å gjøre oss gode. Dessuten er vi prisbevisste og prøver å finne de rimelige løsningene for kundene, sier han. 

Les mer...

2016-12-29 14.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    • Elektro & Automasjon AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 35 41 30
    • Adresse:
      Åshaugveien 62
      3170 Sem
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv