Suksess for Eiker Senter

Fem år er gått siden Eiker Senter i 2009 fullførte en større ombygning og omstrukturering. Resultatene er oppløftende. Det nye Eiker Senter har i dag en moderne butikkmiks som dekker behovene til både lokalfolk og reisende. Det har gitt en god og sunn vekst.

– Vi ser at vi har lyktes godt etter 2009, da ombygningen var ferdig. Det har vært morsomt å ha fått vært med på hele prosessen, fra planleggingsstadiet til slik det er blitt i dag. Men det nytter ikke å lene seg tilbake å være fornøyd. Vi må tenke fremover. Vi skal beholde det positive, og vi skal være videreutvikle det vi er gode på, forteller senterleder Gry Harbu.

Før omstruktureringen hadde Eiker Senter et sterkt fokus på faghandler. I dag har senteret utviklet et bredere nedslagsfeltet. De har alltid vært gode på hus og hjem, men er nå også meget godt dekket på blant annet klær, sko, reise og optikk. Resultatet er et senter hvor du får tak i det meste, også når du har ærender som er litt utenom det dagligdagse.

– Samtidig er vi et nærsenter for mange som bor her i kommunen, fordi vi ligger så godt til. Mange kommer hit for å gjøre sin daglige handel. Men vi ser at omsetningen øker på slutten av uka. Det er som det skal være. Vi har mange forbipasserende på hovedveien som drar innom Eiker Senter, og det er en del hyttetrafikk takket være beliggenheten vår, sier Harbu.

Hun mener Eiker Senter har funnet en god balanse i butikkmiksen. Det gjør senteret attraktivt for de aller fleste kundegrupper. Barnefamilier er den største målgruppen. Harbu nøler ikke med å kalle Eiker Senter et familiesenter. Her får store og små familier alt de behøver i hverdagen.

Samtidig er ikke Eiker Senter større enn at det er lett å finne frem, og både senteret og butikkene yter førsteklasses kundeservice. Adkomst og parkering er meget godt tilrettelagt, med høy kapasitet.

– Vi har hatt en flott omsetningsutvikling med det nye senteret. Det betyr at vi har hatt suksess med den nye strategien, med den nye utformingen av senteret. Vi har lyktes med butikkmiksen, og har trofaste og stabile leietakere, konstaterer Harbu.

Les mer...

2014-11-27 10.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv