152043_Asker Entreprenør

Sunn soliditet = formidabel vekst

Asker Entreprenør AS er et firma i vekst. Nå etablerer de nytt avdelingskontor i regionen Follo/Østfold.

Asker Entreprenør har hovedkontor på Ravnsborgveien i Asker og et avdelingskontor på Hagan i Nittedal. Nå er de klare for å etablere seg i et nytt markedsområde i Follo, forteller daglig leder Arild Finstad.

– Follo er en vekstregion, og med oppstart der vil et nytt marked åpne seg for oss. Vi har vekstambisjoner og håper på sikt å kunne omsette for 750 millioner innen en treårsperiode.

Det målet er ikke urealistisk: Selskapet ble etablert i 1990, den gang under navnet Sandbækken Entreprenør AS.  I 1997 ble selskapet kjøpt av Stryken og Gudbrandsen AS og fikk sitt nåværende navn Asker Entreprenør AS.

Veksten har vært formidabel: I dag har bedriften nærmere 100 ansatte og er en solid aktør i entreprenørmarkedet i området. Mens omsetningen i 2014 ble på 340 millioner, forventes det i 2015 en omsetning på 500 millioner. Ordrereserven er på 850 millioner.

– Kundene våre er fornøyde med de prosjektene vi leverer, og flere av dem kommer tilbake og vil vi skal gi priser og være med og konkurrere om nye oppdrag. Antall forespørsler på bygging av nye prosjekter er veldig god, forteller Finstad. 

Men like imponerende er kanskje de små tallene som Asker entreprenør kan fremvise, de som knyttes til sykefraværet:

– Det totale sykefraværet hos oss er på cirka 3 prosent, og det er lite i en bransje som er ganske hardt utsatt for tungt arbeid. Vår bedriftsfilosofi er å se verdien av de menneskelige ressursene. Folk skal trives på jobb og føle at de blir satt pris på, at de arbeider under riktige betingelser og at de får de riktige oppgavene i forhold til de kvalifikasjonen de har. Vi tror at en god bedriftskultur kan forklare nettopp disse tallene.

Det perspektivet gjelder også resten av bedriften – og ikke minst: firmaets soliditet.

– Det å ha en sunn økonomi er helt nødvendig for å drive en sunn forretning. Det er da du får betalt regninger og lønninger, og det gir trygghet for både firma og ansatte. Vi vil bygge en bedrift hvor den soliditeten henger sammen med økt omsetning, smiler Arild Finstad.

Les mer...

2015-04-07 10.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Asker Entreprenør AS
  • www.asent.no
  • E-post
  • Telefon:
    41 50 33 33
  • Adresse:
    Ravnsborgveien 56
    1395 Valstad
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv