154047 T2154047-T-2 Prosjekt2154047-T-2 Prosjekt1

T-2 Prosjekt - et trygt og godt valg

T-2 Prosjekt AS jobber med både gamle, antikvariske bygninger og med helt nye skolebygg og kulturbygg. Uansett hva slags prosjekt de er involvert i, stiller de med stor kompetanse og dyktighet på prosjekt- og byggeledelse.

Frank E. Jensen er daglig leder ved T-2 Prosjekt Asker AS’ med kontor i Asker. Siden de vant en rammeavtale i 2013 med Undervsiningsbygg i Oslo kommune, har 90% av omsetningen deres kommet fra dette arbeidet. De har fem prosjekter gående kontinuerlig, og driver nesten utelukkende med skoler i Asker. Også Oslo-kontoret - T-2 Prosjekt AS - har fått mange nye rammeavtaler, blant annet med Universitetet i Oslo, Rådhuset, Statsbygg og Stortinget, forklarer han.
   – Vi har hatt mange vernede prosjekter for Statsbygg med antikvariske bygg. De har vært fornøyde med prosjekt- og byggeledelsen T-2 har gjort, så derfor har vi fått nye rammeavtaler. I tillegg gjorde vi også Eidsvoll-bygningen i forbindelse med grunnlovsjubileet, svarer han på spørsmålet om hvorfor selskapet til stadighet får så mange store signalbygg.

Det er mange grunner til at kundene blir fornøyde når de ser CVen til T-2 Prosjekt. Mange, store prosjekter for anerkjente navn, og veldig liten utskifting i selskapet, er selvfølgelig attraktivt.
   – Dette har gjort at vi har bygd opp en god CV, som igjen er hovedgrunnen til at vi vinner oppdragene. Prisen blir litt underordnet da.

Prosessen er nå i gang med å slå sammen Oslo- og Asker-kontoret. I september flytter alle inn i Rådhusgaten 4 i Oslo. Fordelen er at det blir lettere å snakke på tvers når det gjelder fordeling av ressursene, i stedet for å være to enheter. Det vil også skape mer samhold når man kan møtes på tvers av firmaene, og det ser de en stor verdi i, legger Jensen til.
   – Som firma vil vi vokse moderat, for vi har ingen kjempestore vekstambisjoner. Å vokse til 50 medarbeidere er en passe størrelse for oss. Nedslagsfeltet er hovedsakelig Oslo, Asker og Bærum, men også Buskerud er et aktuelt område for oss. For Statbygg gjennomfører vi prosjekter over hele landet, og aulaen på Naturhistorisk Museum og universitetet i Bergen ferdigstilles i disse dager – et prosjekt til ca 400 mill.

De får mange gode tilbakemeldinger, og det går ofte på evnen staben har til å behandle kundene. I tillegg får de skryt for å ha god oversikt i prosjekter, og ikke minst for den kunnskapen og kompetansen de sitter på når det kommer til skoler og antikvariske bygg.
   – På antikvariske bygg har vi også et godt samarbeid med både by- og riksantikvaren, og de kjenner navnet vårt. Dette er noe kundene verdsetter veldig høyt. T-2 Prosjekt Asker har rett før ferien også vunnet rammeavtale med Statnett i samarbeid med Efla, en Islandsk rådgiver og prosjektadminstrator. Dette vil forhåpentligvis gi mange god prosjekter innen utbygging av høyspentnettet i Norge, avslutter Frank E. Jensen.

Les mer...

2015-09-03 11.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv