161055 GF

Ta med deg stua ut i hagen

Snart er det vår, og da løper nordmenn ut i hagen for å fange solstråler. Med en hagestue fra Grønt Fokus AS kan du kose deg uansett hva det ustabile vårværet skulle finne på.

Hagestuer har vært populært i Sverige og Danmark i mange år, mens vi nordmenn har vært litt trege med å følge etter. I fjor fikk man dog oppleve at det virkelig tok av, forteller Mikael Jonsson. Han er daglig leder og brand manager i Grønt Fokus AS som har hovedsete i Kristiansand. Firmaet ble kjøpt opp av svenske Skånska Byggvaror i 2013, men er opprinnelig et norsk firma som har eksistert i snart 25 år.

– I Grønt Fokus AS henvender vi oss til privatkunder. En stor andel av salget og kundene er i Agder-området, men vi åpnet en ny butikk til i Oslo i fjor sommer, og der øker salget mye. Ellers selger vi veldig mye via telefon og internett til kunder over hele landet. Halvparten av alle salgene skjer på den måten.

I Kristiansand holder de til i flotte lokaler i Mjåvannsvegen med fine utstillinger i et eget showroom. Tanken bak er at folk skal kunne komme og kjenne på produktene, samtidig som de kan få snakke med kunnskapsrike folk som kan gi gode råd.

– Det store produktet hos oss er hagestuer, for det er dette vi er spesielt gode på. Der har vi et stort spekter av veldig fine produkter til gode priser. Drivhus er vi også gode på, men det er et produkt vi ønsker å bli større på, sier Jonsson.

Interessen for hagestuer i Norge har begynt å ta seg opp, og de kommer som både frittstående eller som varianter som kobles til husfasaden. De er bygd etter gjør det selv-prinsippet, og er enkle å montere. Grønt Fokus AS tilbyr også vinterhager samt anneks på opp til 25 kvadratmeter som kan fungere som et ekstra rom.

– En hagestue blir naturlig familiens samlingssted, en plass både til samvær og avkobling. En plass der du sitter inne og ute samtidig. En hagestue er en investering som man kan ha glede av i mange år og i tillegg øker verdien på huset og eiendommen, sier Mikael Jonsson.

Med våren endelig i sikte kan Grønt Fokus AS friste med flere nye produkter. Deriblant kommer det et isolert drivhus og drivhus med større takhelling, forbedringer tilpasset norske forhold, samt andre nyheter, nye modeller og forbedrede utgaver av eksisterende produkter.

– Alle vil jo ha fornøyde kunder som føler at de har gjort et godt kjøp og har fått den hjelpen de trenger. Våre medarbeidere har lang erfaring og mye kunnskap, og her i Kristiansand er vi syv fast ansatte. Vi gir våre kunder den hjelpen og rådgivningen de trenger.

Les mer...

2016-03-01 15.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv