Ta vare på huden din

Mange av oss rammes av hudproblemer, men få oppsøker kvalifisert hjelp. Nora Vo driver Medisinsk Hudhelse Klinikk i Horten. Hun er opptatt av at folk skal ta godt vare på huden sin, og gjør sitt ytterste for å finne rett behandling for deg og din hud når det har oppstått et problem.

– Budskapet mitt til kundene er rett og slett at de skal ta bedre vare på huden sin. Huden er kroppens største organ og utfører mange viktige oppgaver, som resten av våre indre organer. Huden beskytter oss mot ytre påvirkning fra miljø, støv, partikler, bakterier, skadelige UV-stråler etc. Den regulerer temperatur og er i det store og hele en del av kroppens forvarsmekanisme som beskytter oss og våre indre indre organer. Det er viktig å bruke en dagkrem med solfaktor, og det er viktig å rense huden, understreker Nora. 
 

Hun åpnet klinikken i februar, og har primært fokus på hudproblemer, men tilbyr også kosmetiske behandlinger i form av medisinske injeksjoner for rynkebehandlinger, fillers og laserbehandlinger. Nora behandler også hudrelaterte problemer knyttet til hår og uønsket hårvekst, og hun tilbyr aknebehandling med laserlys.
  – Folk er individuelle og reagerer ulikt på forskjellige behandlinger og produkter. Jeg lager derfor et individuelt behandlingsprogram med forslag til behandling og produkter som pasientene selv følger opp hjemme. Jeg bruker en medisinsk serie som heter Neostrata, som kun er for sykepleiere og leger, forteller Nora.
  Hun var selv ferdig utdannet sykepleier i 2005, og tok senere hudpleieutdanning. Høgskolen i Buskerud og Senzie akademiet gikk sammen om en egen hudpleieutdannelse for sykepleiere, og Nora var en del av det første kullet som ble uteksaminert i 2013.
 

I dag har hun lokaler i et Vektergården helsesenter som huser alt fra akupunktører, øyeleger og fastleger, til psykologer og psykiatre. Noras pasienter kommer fortrinnsvis fra Horten, og det er folk i alle aldre, begge kjønn.
  – Jeg trives kjempegodt i jobben min, og synes det er både spennende og et privilegium å kunne hjelpe pasienter med huden deres. Det er viktig å forklare hva som ligger bak hudproblemene, og hvordan man kan få huden til å fungere som den skal. Derfor snakker jeg mye om sykdomsforløp, og er nøye på å forklare hvorfor jeg gjør som jeg gjør.
  På klinikkens Facebook-side tar mange kunder kontakt via personlige meldinger for å få svar på spørsmål. Nora er også tilgjengelig på telefon, og veileder kundene om alt fra riktig hudhelse til valg av produkter og tilnærmingsmetoder.
  – Jeg vil at kundene skal føle seg trygge på meg og fagkunnskapene mine. Det er viktig for meg å ha en god utdanning i ryggen, for det er en kvalitetssikring, sier hun.

Les mer...

2015-01-22 10.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv