152106-Uni Tak

Tak med kvalitet!

Trenger du nytt tak? Uni Tak AS er et lite taktekkerfirma i Porsgrunn som har spesialisert seg på tekking av flate tak. Med nesten 20 års erfaring fra bransjen, og med fokus på kvalitet, er bedriften Uni Tak AS et trygt valg.

Uni Tak AS betjener hele Telemark og Vestfold. Bedriften ble stiftet i august 2013 og holder et høyt servicenivå og god kvalitet.

– Vi vet hva vi holder på med når det gjelder løsninger, gjennomføring på tak og svake punkt. Vi driver med tradisjonell taktekking av industribygg, funkishus, terrasser etc. Det går mest på flate tak, sveising, varmluft og propan, sier firmaets eier Johnny Sund. 

Han har nesten 20 års erfaring med tak etter lang fartstid fra bransjen i Nord-Norge og Trøndelag, helt siden han begynte med taktekking på slutten av 1990-tallet i Mosjøen.

– Det er billigere å legge flatt tak. Det koster omtrent en tredjedel av prisen i forhold til andre tak, og er lettere å fornye – etter 30 år kan man bare legge nytt tak oppå det gamle, forteller Sund.

Uni Tak AS er et lite firma; for tiden er det Sund og en lærling som får jobben unna, men en tredje taktekker med mye erfaring vil være på plass i løpet av kort tid. Kundene er for det meste entreprenører i nærområdet.

– Vi har veldig fornøyde kunder. Det er fordi vi tar oss god tid og har konkurransedyktige priser. Vi er et lite firma som har god kvalitet, og tar oss tiden til å gjøre en god jobb!

Det er Telemark og Vestfold som er nedslagsfeltet til Uni Tak, men også Øst-Agder og Buskerud er aktuelle områder for taktekking.

Les mer...

2015-04-10 08.45

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv