142065NO - Jörnsen142065NO - Jörnsen -1

Tar taktekking til nye høyder

Takentreprenørfirmaet Jørnsen Tak AS fullførte nylig en omfattende rehabilitering på Åssiden skole i Drammen. Nå er selskapet i full gang med et stort boligprosjekt for PEAB på Lørenskog, og har samtidig et prosjekt gående på Slependen for Strøm Gundersen. Jørnsen Tak AS ble stiftet i Drammen i 1982, og nærmer seg nå 33 års fartstid i bransjen.

I dag betjener firmaet kunder i et område som dekker Drammen, Buskerud, Kongsberg og Oslo. Av tjenester utfører de alt av tak- og membranarbeider med asfalt- og PVC-belegg. Varemerket er høy kvalitet til konkurransedyktig pris.
  — Vi har i hovedsak proffkunder, og jobber mye på store næringsbygg. Når det gjelder styrken vår som firma, synes jeg at vi er gode på taktekking. På det feltet har vi få, om ikke så og si null reklamasjoner. Ellers er vi også flinke til å følge opp på fremdriften i et prosjekt, og kvaliteten på jobbene vi utfører er høy. Proffkunder handler ofte på pris, så vi må tenke på det også, forteller daglig leder og ingeniør Per-Anders Jørnsen.
  Han driver Jørnsen Tak AS sammen med taktekkermester Trond Øivind Jørnsen og økonomiansvarlig Janne Bjørklund. Firmaet er ansvarlig utførende i tiltaksklasse 3, og har godkjenning som opplæringsbedrift. Jørnsen Tak AS er også medlem i Takentreprenørenes Forening, samt i den landsdekkende kjeden Takringen.
  Takringen er en kjede av takentreprenører som i dag har omtrent 45 medlemsbedrifter landet rundt. Medlemmene er del av et sterkt faglig miljø, med tilbud om jevnlig kursing og seminarvirksomhet. På toppen av det kommer en rekke fordeler, inklusive gunstige leverandøravtaler med produsenter av produkter, utstyr og tjenester til taktekkerbransjen.
For medlemsbedriftenes kunder gir Takringen-logoen en ekstra trygghet.

Jørnsen Tak AS er også Autorisert Takringen Radonentreprenør. Det innebærer imøtekommelse av en rekke krav, blant annet gjennomført teorikurs for ledere og praktisk kurs for tekkere, slik at alle kunder kan være trygge på at en eventuell radonsikring utføres korrekt og forskriftsmessig.
  I Jørnsen Tak AS legges det også vekt på å bruke tekkeløsninger som har lange livsløp. Kvalitetsarbeid med lang levetid lønner seg alltid på lang sikt. I tillegg blir det totale miljømessige fotavtrykket langt mindre enn med løsninger som har kort levetid.
  — I årene fremover skal driften fortsatt gå på skinner og vi skal fortsatt være en solid aktør i markedet. Som firma skal vi holde oss på et stabilt og jevnt nivå. Jeg håper at vi etter hvert få en økning, men ikke for stor, understreker Jørnsen.

Les mer...

2014-09-15 15.15

sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Jørnsen Tak AS
    • www.jtak.no
    • Telefon:
      32 26 44 60
    • Adresse:
      Tømmerkråna 5
      3005 Drammen
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv