Thaimat til alle anledninger

Du kan finne en liten bit av Thailand i både Sarpsborg og Fredrikstad. Thinthan Thaifood har nemlig brakt det thailandske kjøkken til Østfold. Thaimat handler om smaker i balanse – og om variert og sunn mat. Til både hverdags og fest.

I mai måned 2008 åpnet Thinthan Thaifood i Sarpsborg. Fire år senere, i juni 2012, var turen kommet til Fredrikstad. Erfaringen viser nemlig at østfoldinger setter stor pris på smaksopplevelser utenom det vanlige.
   For det går unna med thaimat i begge byer. Thinthan Thaifood tilbyr både takeaway og catering.
Å spise på thailandsk heter ”kin kao”. Det betyr egentlig å spise ris, men brukes om å spise i alminnelighet. For som alle vet er ris en viktig ingrediens i Sørøst-Asia. Men thailandsk mat er langt mer enn bare ris. Derfor er det ingen overraskelse at menyen i Thinthan Thaifood er både omfattende og innbydende.

Det går i alt fra thailandske karriretter, til wokket fisk, til vårruller. Og mye, mye mer. Chili er ofte en viktig ingrediens, det samme er sitrongress, og friske råvarer og friske urter er selvsagt et must. En egen lunsjmeny har Thinthan Thaifood også, og en liten barnemeny. På avdelingen i Fredrikstad tilbys dessuten pizza, for alle som foretrekker det italienske kjøkken. Full meny er tilgjengelig på nettsidene www.thai-mat.no.
   Med thaimat går dessuten smak og kosthold hånd i hånd. Mens mye takeaway-mat har lite næring og mange kalorier, kan du spise thaimat med god samvittighet. Det innebærer også at den fungerer ypperlig som møtemat og overtidsmat. Thaimat gir energi, og det er velsmakende. I Thinthan Thaifood tilbyr de catering til både bedrifter og private arrangementer.
   I Sarpsborg har Thinthan Thaifood levd godt i seks år. I Fredrikstad bikker de nå andre året. Ingen tvil om at østfoldingene har tatt imot det thailandske kjøkken med åpne armer.

Les mer...

2014-04-29 11.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Thinthan thaifood
  • www.thinthan.no
  • Telefon:
    69 14 14 53
  • Adresse:
    Hafslundsgate 26
    1738 Borgenhaugen
    Norge
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv