162051 SS162051 SS0162051 SS1

Tidløs stil, varig kvalitet

Slettvoll satser på klassiske og tidløse modeller med fokus på kvalitet og varighet. De tilbyr et bredt utvalg av møbler og interiørprodukter, og satser stort på personlig service – hos Slettvoll får kundene alt de trenger for å skape drømmehjemmet.

Det Norske Bransjemagasinet har besøkt Slettvolls avdeling i Stavanger som ble åpnet i 2005. På over 500 kvadratmeter finner du alt fra møbler til interiørvarer, og når du trår over dørstokken til Slettvoll så føles som å komme inn i et hjem.


Slettvollkjeden består av 16 butikker i Norge og to i Sverige, og kjeden finnes over hele landet. Du finner den kanskje ikke på hvert hjørne, men kundene reiser gjerne langt for å sikre seg Slettvolls tidløse møbler av høy kvalitet.  


Bredt utvalg og personlig service 

–  Vi er veldig opptatte av personlig service. Vi tilbyr å lage tegninger og kan også komme hjem til kundene for å hjelpe med å velge ut riktige møbler, størrelser, farger og tilbehør. Tilbudet er gratis og uforpliktende, og ved salg kjører vi ut og monterer varene. Hvis vi må vi flytte på noe hjemme hos kunden før møblene kan settes på plass, så gjør vi også det. Vi prøver å yte det lille ekstra som ikke alle andre gjør, forteller eier og daglig leder, Petter Nordbø.


Etter montering av varer, tilbyr Slettvoll også å hjelpe til med den siste finishen – alt fra utvelgelse av puter, lamper og andre interiørvarer. De dyktige ansatte har lang erfaring, og ser løsninger som ingen andre ser. Det gjelder å se mulighetene, ikke begrensningene, påpeker Nordbø.


– Vi prøver å velge produkter som ikke andre har, og er ofte først ute med ting. Vi vil ikke etterligne andre, og henter mye inspirasjon utenfra. Blant annet er vi den eneste møbelkjeden som fører lampemerket Stanley, som er håndlaget i England.

 

Slettvoll finner mye av interiørvarene på messer rundt i verden, og selv sitter Nordbø i et butikkråd som er med på å ta avgjørelsene om hvilke varer som skal tas inn i butikken.


– Slettvoll er kanskje mest kjent for sittemøbler. Det er den største produktgruppen vår og det vi desidert selger mest av. Vi har også alt fra spisestuer, tepper, oppbevaringsmøbler og senger samt mange interiørvarer og lamper. Vi tilbyr alt du trenger til stue, kjøkken og soverom. Det eneste vi ikke har er garderobeløsninger, men ellers dekker vi stort sett alt du kan ha i huset, i tillegg til hagemøbler. Til hagen selger vi mye flettede møbler og en del teakmøbler.


Tidløse kolleksjoner – fornøyde kunder

Slettvoll i Stavanger har seks dyktige ansatte i butikken og to som kjører ut varer. De fleste av kundene befinner seg naturlig nok i Stavanger og Sandnes, men fra butikken kjører de også ut varer til Flekkefjord.


– Vi har spesielt mange kunder i Sirdal, men kjører også helt opp til Haukeli av og til. Den typiske kunden er godt etablert, har god økonomi, er opptatt av interiør og ønsker investere en del for å få et fint hjem. Gjennomsnittskunden er 40 år, men vi ser at kundene blir yngre og yngre, sier Nordbø.


Når det gjelder pris, ligger Slettvoll i mellomsjiktet. De fleste produktene er produsert i Norge, som betyr en lokal og miljøvennlig produksjon.


– Vi har et stort utvalg av tekstiler, og mange av dem er norskproduserte. Kvaliteten er veldig viktig for oss, og det er viktig at produktene skal vare. Faktisk kan du ha møbler fra Slettvoll i både 20 og 30 år hvis du følger rådene om vedlikehold.


Der ligger også mye av suksessen til Slettvoll. Hvis man sammenligner produktene med andre, blir man slått av hvor tidløse de fremstår. I katalogen, på nettet og i Slettvolls flotte lokaler i Stavanger kan du finne modeller som har vært i kolleksjonen i flere år – og som fortsatt er like moderne og stilfulle.


– Møblene våre er konstruert for å vare i mange år, og det skal ikke være slik at du må bytte dem ut etter fem år. Vi er ikke så opptatte av trender, men vi følger med spesielt når det kommer til farger på for eksempel puter og lignende produkter. Og hvis du ønsker en forandring hjemme, så er det lett å endre en sofa ved å bare bytte ut pynteputene, avslutter Petter Nordbø.

Les mer...

2016-05-31 15.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Slettvoll Stavanger
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 88 18 88
    • Adresse:
      Marieroveien 21A
      4017 Stavanger
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv