152026-Bohus Lyngdal152026-Bohus Lyngdal2

Tidløse Bohus

Satsingen på tidløse kvalitetsprodukter er én av grunnene til at møbelkjeden Bohus har eksistert i snart 40 år. Bohus Lyngdal er en stolt fanebærer av budskapet om at kvalitet aldri går av moten.

Totalt er det 63 Bohus-varehus i Norge, og de fem varehusene på sørlandet er blant de aller beste, forteller Rolf Tore Tuen. Han startet først som ansatt i kjeden før han overtok som daglig leder av Bohus Lyngdal i 2010. Det har vært drevet møbelbutikk i de samme lokalene siden 1986, mens Bohus kom på banen i 2001. Nå har butikken hatt en god og stabil vekst i mange år.

– Det er tøft å drive selvstendig og bedrive innkjøp alene, så det er mange fordeler ved å være del av en kjede. Bohus kjøper inn i store kvanta. De rasjonaliserer i forhold til transport, samtidig som de får logistikken til å flyte slik at vi får varene til rett tid, sier han.

Fra det store produktsortimentet til Bohus Lyngdal, ønsker Tuen å fremheve sengene fra Wonderland og Jensen. Begge merkene er norskproduserte, og kjent for sin høye kvalitet. Formfin er på sin side en norsk leverandør av stoler og sofaer, og butikken fører i tillegg produkter fra Hjellegjerde og en rekke andre skandinaviske merker.

– Når det gjelder trender, finnes det nesten ikke lenger veggseksjoner. Nå går det mer på vitrineskap og sjenker, og av farger er det tøffe nyanser som turkis som er populært. Bohus Lyngdal selger ellers enormt mye tepper i tillegg til lamper. Man er jo opptatt av trender, men Bohus har også mange tidløse produkter som man kan ha i årevis. Svart, hvitt og sølv er noe som varer evig, det samme med koks og lys beige.

Møbelbutikken sørger for levering til kundene sine via avtaler med et lokalt transportfirma. Her kjøres det ut leveranser hver ukedag fra Farsund og så langt som til Søgne og Moi. I sommerhalvåret har de også utkjøring på lørdager. Med den nye E-39 har butikken merket en stor økning i salg til Flekkefjord-kunder, og det synes Tuen er veldig gledelig.

– Vi er konkurransedyktige, og jeg tror at folk har en viss tillit til produktene våre. De forventer at hvis det oppstår en feil, så blir det rettet opp på en ryddig og grei måte. Det prøver vi å gjøre best mulig. Jeg vil fremheve staben vår som består av 17 deltidsansatte og fire fulltidsansatte. De utfyller hverandre med sine forskjellige kunnskaper og evner, og gjør en fabelaktig jobb.

Les mer...

2015-04-02 16.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv