Til det beste for mor og barn

En fødsel er en stor fysisk påkjenning. Etterpå bruker kroppen seks uker på å hente seg inn igjen. I den perioden kan ayurveda-massasje være til både hjelp og avslapning.

Ayurveda er et urgammelt helsekonsept fra India, som brukes både for å forhindre og lindre sykdom. Kristin Ranes har drevet med ayurveda siden 1989, og fokuserer spesielt på mødre og barn. Hun driver Maharishi Ayur-Veda Mor & Barn Program i Sandefjord.
  – Jeg konsentrerer meg om mor og barn, og om barselen som er de seks første ukene etter fødselen. Dette er den kritiske perioden hvor kroppen går tilbake til det normale igjen. Alt blir skjøvet til side under en fødsel, så i disse ukene skal alt omorganiseres, forteller hun.
 

Kristin tilbyr en type lett massasje med en olje laget av utvalgte urter som er varm og trenger dypt inn i cellene. Målet er at moren skal få en god og dyp hvile, slik at hun kan få best mulige forutsetninger for å hente seg inn igjen. En prosess som først omfatter fødsel og så pass av et spebarn, er hardt arbeid.
  – Du kan få en pakkeløsning med daglige behandlinger i enten én uke eller opp til seks uker. Hver dag setter vi av to timer. Det kan være litt tøft i denne perioden hvor man har småbarn, men det kan lønne seg. Hvis mor er frisk, så får hun muligheten til å gi energien videre til barnet, sier Kristin.
 

Hun har hovedfokuset på moren, som har hatt en så stor fysisk påkjenning, men instruerer også foreldrene i babymassasje. På toppen av det gir hun råd om om kosthold.
  Alt til det beste for mor og barn.

Les mer...

2015-01-22 11.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

  • Maharishi Ayur-Veda Mor & Barn
  • Telefon:
    41 67 76 68
  • Adresse:
    Huvikveien 32B
    3222 Sandefjord
sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv