161031 BK0161031 BK

Til lands som til vanns

Båthuset Kristiansand AS tilbyr alt fra små riber til skip på 56 fot, fra «fiskebåter» og vannscotere og daycruisere til flytende hytter for hele familien. Og strekker ikke det maritime til, har de også tre- og firhjulinger.

Dalig leder Tore Laastad har all grunn til å smile når han viser frem en av flaggskipene Cormate. Det er sjelden uttrykket om at en båt selger seg selv, stemmer så godt. Designen er blendende med sine smekre linjer og sin gjennomførte finish. Men båten har en ekstra overraskelse på lur:

– Folk tror gjerne den er amerikansk eller italiensk. Men det er faktisk en norskprodusert båt, designet her i landet, sier Laastad.

Også den noe dyrere Windy er en svært ettertraktet båt, samt har Askeladden i en årrekke vært populær i Norge. Nå er den kommet med ny design på hele serien. I tillegg lanserer merket to nyheter i løpet av året. Båthuset selger både nye og brukte båter. Bedriften med sine fire ansatte dekker et kundefelt i hele Aust- og Vest-Agder, og omsetter for rundt 30 millioner i året. Det er veldig dyktige folk på verkstedet – dyktige både på utenbords- og innenbords motorer. Verkstedlederen har 20 års erfaring. Han kan motorer, forteller Laastad.

– Da vi startet opp i mars 2014, var bakgrunnen at vi ønsket å skape en båtbutikk i Kristiansand som hadde et bra utvalg og mye å tilby. I tillegg til å være forhandler på bestemte merker, har vi en masse spennende agenturer med et bredt utvalg innenfor alle varianter. I fjor hadde vi innom en kunde på 74 som kjøpte vannscooter!

Men det viktigste når du kjøper båt, er å tenke på hva du skal bruke den til. Er det for en familie eller for fiske? Deretter kan man se på spesifikke merker.

– Vi leverer alt fra små riber til båter man kan overnatte i. Den største er på 56 fot. Og vi veileder under salget. Vi hadde en gang en kunde som aldri har kjørt båt før. Jeg var ute på sjøen med han en hel dag og hadde opplæring. Nå er han sjømann på egen hånd, smiler Laastad.

Les mer...

2016-03-04 15.45

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv