153056 NYC153056 NYC0153056 NYC1

Tilbyr unike cruiseopplevelser på Oslofjorden

Norway Yacht Charter feiret i fjor sitt 30-års jubileum, som leverandør av båtturer på Oslofjorden. Nå jobber bedriften målrettet for å bli enda bedre, og for å bedre etterfølge kundenes ønsker.

   – Vi selger båtturer på Oslofjorden til både bedrifter og privatpersoner. Underveis legger vi til anker i en lun vik, hvor passasjerene kan spise, drikke eller ta seg et bad. Det er hovedproduktet vårt, forteller Kristian Qvigstad oppstemt.

Han driver Norway Yacht Charter sammen med Armann Armannsson. Firmaet selger firma- og representasjonsturer, og fjordcruise og sightseeing på Oslofjorden.
   –Turene er attraktive for bedrifter fordi mange opplever et godt samtalemiljø på sjøen – hvor man kan flytte seg rundt på en annen måte enn ved et middagsbord.

Firmaet startet opp i 1984, og har siden den gang tilbudt en rekke opplevelsesfylte turer. Selv om 95 prosent av passasjerene er bedriftskunder, legger Qvigstad til at firmaet også tilbyr turer til privatpersoner.
   – Vi eier åtte båter selv, og har også to andre båter i systemet, som har eksterne eiere. Båtene våre rommer forskjellig, men med de minste båtene har vi et minimumsantall på to passasjerer.

Firmaet har blant annet hatt med seg brudepar og ministre på cruise. I tillegg til studenter under fadderuken.
   – Vi har lenge opplevd at vi tiltrekker oss turister, men har nå et ønske om å tiltrekke oss flere Osloborgere.

Et av tilbudene som firmaet ønsker å nå med til flere av byens innbyggere er rekecruiset. I sommer tilbyr firmaet tre timers aftencruise på en seilskute. Under turen passerer båten fjordens vakre idyller, og serverer reker underveis.
   – Vi må hele tiden strekke oss for å tilfredsstille våre kunder. Målet er å bli bedre og bedre for hvert år, sier han.

Les mer...

2015-06-10 16.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv