162032 TP162032 TP0162032 TP1162032 TP2

Tjessem Presenning AS dekker alle behov

Muligheten for skreddersøm er en av de mange fordelene ved å velge Tjessem Presenning AS. Som kunde får du kvalitetsprodukter levert med en høy grad av kunnskap og service – og det til konkurransedyktige priser. Selskapet på Klepp ble stiftet i 2012, og Det Norske Bransjemagasinet har tatt en prat med daglig leder Frode Tjessem.

Tidligere hadde Tjessem jobbet i firmaet Malthus AS i 18 år med produksjon av presenninger. Da han fikk mulighet til å kjøpe opp produksjonen, trengte han ikke lang betenkningstid med å starte egen presseningsfabrikk. Presenninger er tross alt noe han har drevet med hele livet, og i dag har Tjessem Presenning AS en stab på fire heltidsansatte, samt en på deltid. Bedrifter utgjør cirka 75% av kundegrunnlaget, men de tilbyr sine tjenester også til privatkunder.


– Vi kan skreddersy helt etter kundenes ønsker, og leverer presenninger til de fleste bruksområder. Produktene våre er svært solide, og er laget av armert PVC-duk av høy kvalitet. Det vi er spesielt gode på, er produksjon av offshorebagger til forskjellige oljeselskap som leveres over hele landet. I tillegg kommer spesialsydde hetter og presenninger til forskjellige formål, stillas-presenninger og offshore-moduler. Vi tilbyr også spesial-søm med alt fra fargevalg til utforming. Da kan kundene levere en tegning over hvilke ønsker og behov de har, og så leverer vi nettopp det!


Du får det du trenger 

En annen spesialitet hos Tjessem Presenning AS er vinter-presenninger til båter, samt skillevegger og terrasse-vegger. Her har de utviklet sin egen merkevare kalt iLy. Dette er skreddersydde vegger til terrasser som kan ha både vinduer, glidelås-åpninger og elementer som kan skyves til side. I tillegg til alt dette, må vi ikke glemme å nevne tilhenger-presenninger som de leverer til hele landet. Alle presenningene i sortimentet er grundig spesifisert og kontrollert. Takket være solide sømmer som er tilpasset konstruksjonen, er man som kunde sikker på at det som befinner seg under presenningen er godt beskyttet mot  vær, vind og innsyn.


Slagordet til Tjessem Pressening AS er “du får ikke det du bestiller, du får det du trenger”, og de er absolutt konkurransedyktige både på pris og ikke minst kvalitet. De benytter i stor grad faste leverandører, og kjøper alt i Europa. Deres største kunde er Malthus AS, og de lager nye duker til gamle haller for dem. Tildekking av Stavanger domkirke er en annen type oppdrag de gjerne vil fremheve. På oppdrag for Alustar ble det produsert seksjoner av presenninger som så ble montert i skinner på stillaset. Alle duker produsert på mål.


I 2014 investerte selskapet i en stor og avansert skjæremaskin for presenning. Dette gjorde det mulig for dem å levere enda bedre produkter. Med automatisert skjæring får man nemlig enda mer presise kanter, og i tillegg en profesjonell «finish» på det ferdige produktet. Maskinen bruker de på alt fra bagger til levegger og spesialsøm.


– Med et automatisk skjærebord kan jeg også tegne og designe digitalt, og deretter få det rett ut på skjærebordet. Det er veldig effektivt, og det blir også veldig nøyaktig, forklarer Frode Tjessem.


Det lille ekstra 

De mange fornøyde kundene er et resultat av god kommunikasjon, solid produktkunnskap og lang erfaring. Tjessem ser positivt på fremtiden. Om han skal spå om de kommende tre til fem årene, tipper han at Tjessem Presenning AS fortsatt holder til i de samme lokalene, med den samme staben. 


– Det er dog gode muligheter til å vokse her, og vi kan lage alt mulig i dette materialet. Vi er fleksible trass i at åpningstidene våre er fra kl. 07-15, så folk kan gjerne komme hit om de lurer på eller trenger noe. Rask levering er en annen ting vi er gode på.


Hos Tjessem Presenning AS følger de opp gode produkter med god service. Om du som kunde slår på tråden og forteller om en utfordring du trenger hjelp til, får du mange år med erfaring og gode råd med på kjøpet. Selskapet leverer presenninger til de fleste bruk, bransjer og yrkesgrupper, og her er alle kunder like viktige, uansett hvem de er. Som innehaver av en Achilles-sertifisering er de også godkjent som leverandør til offshore på norsk sokkel.


Med en oppdatert utstyrspark leverer de produkter som er både sydd og sveiset. Maskinparken sikrer kvaliteten på skjøt og hjørner, og gir stor fleksibilitet. De dekker alt av både store og små utfordringer, og vurderer hva som trengs ut fra hva presenningen skal brukes til, samt når og hvor den skal leveres. Prikken over i’en er dyktige medarbeidere som har et godt håndlag og sans for detaljer. Dette er viktig når man lager kvalitetsprodukter, og med sin lange erfaring leverer Tjessem Presenning AS sine medarbeidere det lille ekstra.

Les mer...

2016-04-21 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv