Tohjulingenes beste venn er norsk

Sykling er bra for både helse og miljø. Men skal du sykle fra A til B, må du også kunne parkere tohjulingen på trygg, tørr og sikker måte. Det forutsetter funksjonelle sykkelstativer. Da er det ingen grunn til å reise langt. Haniss AS i Bærum utvikler og produserer kvalitetsstativer som er robuste og plasseffektive, i tillegg til å beskytte syklene.

Haniss AS ble en realitet i 1992, da Harald Nilsen så et behov for sykkelstativer av langt høyere kvalitet enn det markedet hadde å tilby. Nilsen utviklet derfor en rekke stativer, og i 2010 overtok Yngve Krogdahl driften av Haniss AS. Han fortsatte å videreutvikle konseptet.
  – Haniss AS har rendyrket sin satsing på plasseffektive, funksjonelle kvalitetsstativer, hvor man også skal kunne låse hjul og ramme slik at syklisten slipper å oppleve at bare forhjulet står igjen i stativet. I dag er jeg eneste ansatt, men vi samarbeider med Ring Mekanikk på Moelv som produserer stativene, og så leier vi inn montasjehjelp, regnskap og IT-tjenester, forklarer Krogdahl.
  Det er ikke hverdagskost at denne type produkter både utvikles og produseres i Norge. Men Haniss AS har funnet en velfungerende forretningsmodell. Med robotstyring av sveising og produksjon, har stativene til Haniss AS høy kvalitet og lang levedyktighet. I tillegg gir hjemproduksjonen betydelige innsparinger på transport. Det gir konkurransedyktighet vis-à-vis import fra land som Kina og Latvia.
  – For ikke å glemme at produksjonen er miljøvennlig. Vi bruker knapt emballasje, det er kortreiste produkter og vi blir Miljøfyrtårn-sertifisert i løpet av 2014. Selve løsningene våre er også plasseffektive og legger beslag på lite areal, understreker Krogdahl.

På kundelisten står blant annet offentlige og kommunale etater. Men hovedmarkedet ligger inn mot entreprenører som bygger nytt, boligsameier og borettslag, institusjoner og sykehus, togstasjoner og garasjeanlegg.
  – Vi satser først og fremst på innvendige løsninger, som i garasjeanlegg og sykkelboder. Haniss Tohøyd og Haniss Singel, som er veggstativer, er begge veldig plasseffektive. De gjør at man kan utnytte plassen godt, og få en ryddig sykkelparkering. Haniss Tohøyd brukes også stadig mer utendørs, og kan tilpasses omgivelsene det står i.
  Tilbakemeldingene er dessuten ekstra hyggelige, forteller Krogdahl. Mange kunder kommer tilbake igjen og igjen. Som et mindre selskap er Haniss AS usedvanlig dedikert til kundene sine. Alle skal få leveransen de ber om, når de ber om den.
  Referansekundene har det blitt mange av. Du finner stativer fra Haniss AS på Drammen togstasjon, på DNB Nors hovedkontor, på Gjensidiges hovedkontor, i Sjokoladefabrikken i Oslo, på Aker Solutions Fornebu og på Handelshøyskolen BI. Det vitner om et konsept som har livets rett – og mere til.

Les mer...

2014-04-29 13.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Haniss AS
  • www.haniss.no
  • Telefon:
    91 60 29 66
  • Adresse:
    Grinbråten 21
    1339 Vøyenenga
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv