154011-Toyota Oslo2 154011-ToyotaOslo

Toyota - et sikkert valg for fremtiden

Det er hybrid som er essensen i Toyota, og det er ingen tvil om at det er hybrid som er vår styrke, sier Niklas Sponheim. Han er salgsdirektør i Toyota Oslo, og kan tilby et stort utvalg modeller av både personbiler og nyttekjøretøyer. Og mange av dem er miljøvennlige.

Toyota Oslo er en del av Bauda-konsernet som ble etablert i 1959. Innen bil består konsernet i dag av 13 Toyota-forhandlere og tre Lexus-forhandlere. I Oslo har Toyota avdelinger på Skøyen, Økern og Oppsal.
    – Bestselgeren vår er Auris Hybrid som kommer både med fem dører og som stasjonsvogn, men Yaris Hybrid er en god nr 2. Den tredje storselgeren er syv-seteren Prius+, som har tatt en stor andel av taximarkedet. I tillegg har vi selvfølgelig RAV. Denne kommer som hybrid i januar neste år, og det gleder vi oss veldig til, forteller Sponheim engasjert.

For næringsdrivende kan Toyota Oslo tilby tre ulike varebiler. Proace kommer i alle varianter, fra 4,5 kubikk og opp til 7 kubikk. Hilux selger de fortsatt et bra volum av, og i tillegg har de Land Cruiser. Utover høsten skal de satse hardt på varebil, og selskapet etablerte nylig en egen varebilavdeling.
   – Leasingløsningen vår kan by på en alt i ett-pakke for de som ønsker. Da er alt fra bensinkort til serviceavtale og bompenger inkludert, og alt kommer på én faktura. Man velger selv hva man vil ha i denne pakken. Når det gjelder verkstedservice, har vi også en ekspressløsning ved alle avdelingene våre. Når man ringer og bestiller, har man bilen på veien igjen innen en time. Dette er unikt, og kalles Toyota Expresservice. Kundene er veldig fornøyde med dette.

Fremtiden er spennende, sier Sponheim, for det skjer noe hele tiden. Hybrid, også i kombinasjon med for eksempel hydrogen, er noe Toyota satser stort på. Målet er å få biler med et så lavt utslipp som overhode mulig, og hybrid er grunnpakken for mange løsninger.
   – Kundene våre er ekstremt fornøyde med den jobben vi gjør. Dette er vi selvfølgelig ydmyke på, men vi strekker oss langt for kundene. Det har vi alltid gjort, og det skal vi alltid gjøre.


Les mer...

2015-08-31 12.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv