164013 AR164013 AR0164013 AR1164013 AR2164013 AR3

Tradisjonsrik bedrift på land og sjø

Maskinentreprenørfirma Arne Rød & Co AS i Sandefjord utfører tradisjonelle entreprenøroppdrag som graving, masseforflytning og VA-anlegg. I tillegg kommer en meget god utstyrspark for å håndtere anleggsarbeid i og ved sjøen. Etter over 50 år i bransjen har de ikke tall på hvor mange hytteeiendommer de har gravd på eller hvor mange brygger de har anlagt, og det er kanskje nettopp den sjøbaserte anleggsvirksomhet mange forbinder med bedriften.

Daglig leder Øistein Rød d er tredje generasjon i et familieforetak som tilbyr et bredt spekter av tjenester både på hav og land. Farfaren hans startet foretaket i 1953, og i dag har bedriften 43 ansatte med hele Vestfold som geografisk nedslagsfelt. 


Jo, vi utfører mudring, legger sjøledninger, gjennomfører dykkeroppdrag og bygger brygger, moloer og kaianlegg, og gjør mange oppdrag på holmer og skjær hvor det ikke er så mange andre som kommer til. Vi har veldig mye utstyr som er egnet til akkurat den type jobber. Når det gjelder mudring, tilbyr vi hele prosessen fra prøvetaking til analyser av sjøbunnen, setter opp søknad og sender til de rette partene, og så tar vi av oss selve mudringen, forteller Rød.


Et bredt spekter av tjenester

Når sommeren kommer, er det mange privatkunder med fritidseiendommer som ønsker å utvide med brygger eller bytte ut eksisterende fasiliteter. Allsidigheten er imponerende, for det er et bredt spekter av tjenester firmaet tilbyr. Blant de ansatte er også et par sveisere som lager stålkonstruksjonene som sendes til galvanisering og som brukes til bryggene. Og firmaet har egen dykkeavdeling som farter rundt og tar på seg undervannsoppdrag.


Vi har lektere som kan deles opp og flyttes, og dermed har vi også gjort oppdrag i Mjøsa-området. Vi driver også mye med sjøledninger, og tar også oppdrag i innlandet. Men egentlig er vi jo en tradisjonell entreprenør som gjør alt mulig av oppdrag på land også. Den sjøbaserte delen av virksomheten har vi holdt på med i 30 år, den andre er over 60 år gammel. Vi har en god stab med gravere på land som utfører arbeid i hele det store nedslagsområdet vårt. Akkurat nå holder vi på med en idrettsarena ute på Vesterøya. Der blir det både innendørs fotballbane, to håndballbaner, klubbhus og full pakke, smiler Rød.


Hovedsakelig retter de seg mot det private markedet, men firmaet har også offentlige kunder, både byggmestere som setter opp nybygg -  men også snøbrøyting om vinteren. Det kommer godt med når det er mange industriplasser og skolegårder som skal ryddes og brøytes, og med hjelp av Arne Rød & Co kan du være sikker på at jobben blir utført med glans!

Les mer...

2016-12-30 11:00

171129-AEI2d

Sørlendingene med det gode ryktet | Agder El Installasjon

Artikkel - Som en elektroinstallatør leverer vi alt innen elektrisk til både private og næring, og kan levere varmeanlegg med elektrisk varme og luft til luft. Miljø er viktig for oss, og vi har fokus på ENØK når...
171123 MRH3

Med yrkesstolthet og ydmykhet for håndverkeryrket

Artikkel Helt siden Murmester Rolf Holm AS bygde sitt første bygg i 1945, har det gode murerhåndverket vært førsteprioritet. “Vi er en håndverksbedrift som ønsker å jobbe litt på den gammeldagse måten”, sier daglig...

  Faktaruta

  • Arne Rød & Co AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 48 30 90
  • Adresse:
   Postboks 1513
   3206 Sandefjord
  DFDS_puff

  DFDS Seaways

  Et jobbmøte utenom det vanlige

  puff_Matej Kastelic

  Event.no

  Et vellykket arrangement

  Arkiv