164013 AR164013 AR0164013 AR1164013 AR2164013 AR3

Tradisjonsrik bedrift på land og sjø

Maskinentreprenørfirma Arne Rød & Co AS i Sandefjord utfører tradisjonelle entreprenøroppdrag som graving, masseforflytning og VA-anlegg. I tillegg kommer en meget god utstyrspark for å håndtere anleggsarbeid i og ved sjøen. Etter over 50 år i bransjen har de ikke tall på hvor mange hytteeiendommer de har gravd på eller hvor mange brygger de har anlagt, og det er kanskje nettopp den sjøbaserte anleggsvirksomhet mange forbinder med bedriften.

Daglig leder Øistein Rød d er tredje generasjon i et familieforetak som tilbyr et bredt spekter av tjenester både på hav og land. Farfaren hans startet foretaket i 1953, og i dag har bedriften 43 ansatte med hele Vestfold som geografisk nedslagsfelt. 


Jo, vi utfører mudring, legger sjøledninger, gjennomfører dykkeroppdrag og bygger brygger, moloer og kaianlegg, og gjør mange oppdrag på holmer og skjær hvor det ikke er så mange andre som kommer til. Vi har veldig mye utstyr som er egnet til akkurat den type jobber. Når det gjelder mudring, tilbyr vi hele prosessen fra prøvetaking til analyser av sjøbunnen, setter opp søknad og sender til de rette partene, og så tar vi av oss selve mudringen, forteller Rød.


Et bredt spekter av tjenester

Når sommeren kommer, er det mange privatkunder med fritidseiendommer som ønsker å utvide med brygger eller bytte ut eksisterende fasiliteter. Allsidigheten er imponerende, for det er et bredt spekter av tjenester firmaet tilbyr. Blant de ansatte er også et par sveisere som lager stålkonstruksjonene som sendes til galvanisering og som brukes til bryggene. Og firmaet har egen dykkeavdeling som farter rundt og tar på seg undervannsoppdrag.


Vi har lektere som kan deles opp og flyttes, og dermed har vi også gjort oppdrag i Mjøsa-området. Vi driver også mye med sjøledninger, og tar også oppdrag i innlandet. Men egentlig er vi jo en tradisjonell entreprenør som gjør alt mulig av oppdrag på land også. Den sjøbaserte delen av virksomheten har vi holdt på med i 30 år, den andre er over 60 år gammel. Vi har en god stab med gravere på land som utfører arbeid i hele det store nedslagsområdet vårt. Akkurat nå holder vi på med en idrettsarena ute på Vesterøya. Der blir det både innendørs fotballbane, to håndballbaner, klubbhus og full pakke, smiler Rød.


Hovedsakelig retter de seg mot det private markedet, men firmaet har også offentlige kunder, både byggmestere som setter opp nybygg -  men også snøbrøyting om vinteren. Det kommer godt med når det er mange industriplasser og skolegårder som skal ryddes og brøytes, og med hjelp av Arne Rød & Co kan du være sikker på at jobben blir utført med glans!

Les mer...

2016-12-30 11.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Arne Rød & Co AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 48 30 90
    • Adresse:
      Postboks 1513
      3206 Sandefjord
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv