162030 HP162030 HP0

Trenger du en ny eller oppgradert port?

Om du befinner deg i Rogaland, er det ingen tvil om at du bør velge Hauck Portservice AS. De er forhandler og leverandør av Hörmannprodukter på Jæren, og leverer totalløsninger på porter og dørautomatikk til både privat- og næringskunder.

Firmaet som ble etablert i 1991, ble offisiell forhandler av Hörmannprodukter i 2000. Kvalitetsmerket er en av Europas ledende leverandører av porter.


– Hörmann er kjent for sin gode kvalitet. Min erfaring med produktet er at når det først er montert, så hører vi ikke noe mer fra kunden. Men om noen ikke er fornøyde, så strekker vi oss langt for å ordne det. Vi skal være gode på service!, forsikrer daglig leder Rune Storbukås.  


Han overtok som daglig leder i år, og har lang erfaring med både salg og montasje av porter. Tidligere samarbeidet han med Hauck Portservice i flere år, og nå er Storbukås klar for å ta nye utfordringer på strak arm. Hauck Portservice er en bedrift med stor kompetanse, og er også leverandør på dørautomatikk fra MBM samt forhandler for Alux rullegitter.


– Det er et stort utvalg i dag på hvordan en port kan se ut, og vi kan tilby skreddersydde løsninger. Kunden kan komme med nøyaktige tegninger og forespørsel på hvordan det skal se ut i forhold til dører etc., og hvis ikke så drar vi ut på befaring for å finne de beste løsningene.


I dag er omsetningen jevnt fordelt på privatkunder og næringskunder.


– Designporter er veldig attraktive på nye hus, og så er det mange som bytter ut gamle garasjeporter til nye, forteller Storbukås.


For kundene kan de tilby faste serviceavtaler. I tillegg kommer Hörmannprodukter med egne garantiavtaler,  og forutsetningen for garanti er at produktet er montert av fagfolk og at service er utført jevnlig. Hauck Portservice har som visjon å bygge opp en egen serviceavdeling.


Bedriften med åtte årsverk er inne i et omstillingsår, men det går på ingen måte ut over kvaliteten på arbeidet. Med kunden i fokus, er de blant annet veldig gode på levering og kan skryte av en leveringstid på 1 uke som standardmål.


– Vi er mest opptatte av resultat, men har en målsetning om å vokse og fornye oss. I tillegg tar vi sikte på å etter hvert flytte inn i nye lokaler, sier Storbukås.


Inntil videre finner du Hauck Portservice på Bryne hvor de har utstillingslokale og butikk. På hjemmesiden kan du lett finne produkter og sende forespørsel om du er i markedet for en kvalitetsport.

Les mer...

2016-04-26 15.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Hauck Portservice
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 43 05 66
    • Adresse:
      Jærvegen 152
      4344 Bryne
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv