162066 SE162066 SE0

Trygghet er et godt elektrisk anlegg

Installering, oppdatering og vedlikehold av elektriske anlegg skal gjøres av fagfolk. Ikke lek hobbyfikser i hjemmet, når du heller kan kontakte Sandnes Elektro AS for å få installert et skikkelig og holdbart anlegg.

– Det er en kamp om oppdragene, men jeg tror vi skårer på lang ansiennitet og mye erfaring. Vi kan det vi holder på med, vi leverer sikre og gode anlegg og har veldig få reklamasjoner. 


Rolf Løland er daglig leder og installatør i Sandnes Elektro AS i Sandnes. Firmaet ble opprettet for 17 år siden, og har i dag åtte ansatte og en lærling. De driver hovedsakelig med elektrisk installasjonsarbeid og svakstrømarbeid på boliger og innen næring. Det innebærer oppdrag på alt fra boligblokker, byggefelt og enkelthus for privatkunder og byggmestere, til rehabilitering av store næringsbygg. Et eksempel er den gamle postgården i Stavanger.


– Det vi gjør aller mest er vanlige bolig-installasjoner, med belysning, stikkontakter og varmekabler. I det siste har det også vært en del oppdrag i hagestuer til folk. I tillegg kommer smarthus og installering av anlegg i hytter med det som heter “Ring hytta varm”. Oppdragene fordeler seg ellers ganske jevnt mellom privatkunder og næring. Deler av virksomheten er basert på faste avtaler med for eksempel borettslag om vedlikehold og service. Ellers får vi mange kunder via Mitt anbud og Finn. Akkurat nå om dagen merker vi en hard konkurranse med mye prispress.


Han forteller litt om forutsetningene for å ha et godt elektrisk anlegg. Utfordringene oppstår ofte i eldre hus hvor det elektriske anlegget er underdimensjonert. Det betyr at det er for liten kapasitet i forhold til inntaket, og i forhold til alle de nye maskinene som har kommet inn i dagens hus. For 40 år siden hadde ingen oppvaskmaskiner og induksjonstopper, sier Løland, og nå kommer i tillegg ladeanlegg for elbiler.


– Å ha et oppdatert elektrisk anlegg med automatsikringer som tåler belastningen dagens maskiner utgjør i moderne hus, det er viktig! LED-belysning er også bra, legger han til.


Sandnes Elektro AS er en allsidig fagbedrift som også legger opp nye kurser for varmepumper og leverer alarmsystemer. I staben har de autoriserte EKOM-installatører, det vil si at de er autorisert for utbygging av nettverk og svakstrømanlegg. Dette er veldig viktig, og et krav fra Post- og teletilsynet for å kunne utføre denne type arbeid.


– Anleggene vi leverer skal være skikkelige og holdbare, avslutter Rolf Løland.

Les mer...

2016-06-15 11.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Sandnes Elektro AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 66 93 80
    • Adresse:
      Snekkerveien 28
      4321 Sandnes
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv