143065NO

Trygghet gjennom finansielle muskler

Entreprenørselskapet Trio har vært etablert i Drammen siden 2000. Nå har firmaet også gått inn i et samarbeid med husprodusenten BoligPartner – sammen tilbyr de bygging av private hus og hytter i Drammen og omegn.

– Vi har tidligere hatt et primærfokus mot offentlige bygg, som skoler, barnehager og helseinstitusjoner. Men vi har lenge har hatt et ønske om å ha flere pilarer å støtte oss på, forteller Arve Gunnestad, daglig leder i Trio Entreprenør AS. 

BoligPartner Hus har vært etablert siden 1993, med base på Hamar. De leverer arkitekttegnede hus, hytter og flermannsboliger, men hadde ikke tilstedeværelse i Drammensområdet. Derfor tok de kontakt med Trio Entreprenør. I juni 2014 ble samarbeidet en realitet.

– BoligPartner har en kvalitetsfremstilling som er godt forenlig med våre visjoner. Vi kunne aldri gått inn i denne forhandleravtalen om de ikke hadde drevet på den samme kvalitetsbevisste måten som oss, sier Gunnestad.

Han presiserer at BoligPartners profil samkjører godt med deres egen. Gjennom arbeidet med offentlige bygg står kvalitetssikring sterkt i entreprenørfirmaet. Det er en tenkemåte de skal ta med seg inn i boligbyggingen.

– Vi er en stor aktør allerede, og et trygt firma å forholde seg til. Det å kjøpe hus er kanskje den største investeringen en gjør i livet. Da er det fint for kunden å kunne benytte en utbygger som har den nødvendige erfaringen, kunnskapsbasen og økonomien som skal være tilstede for å ivareta kundens ønsker, sier Gunnestad.

Han kan tilby privathus og fritidsboliger i ulike stilarter, til ulike mennesker. 

– Vi bygger alt fra det klassiske tradisjonelle til en serie av modernistiske hus. Alt blir tegnet og moderert etter kundens ønsker – og det er nesten ingen begrensninger.

Samarbeidet startet for kort tid siden, men Gunnestad har allerede merket betydelig pågang. Buskerud er i stor vekst, og det kan være vanskelig å skille seg ut blant mange husleverandører. Men i Trio Entreprenør tror de kvalitet og sikkerhet tiltaler kundene. Så langt er det en teori som viser seg å holde stikk.

– Det har vært en mye større interesse enn vi hadde forutsatt. Det har vært mange møter og telefonsamtaler med potensielle kunder på markedet den siste tiden. Nå har vi et tidsrom for å teste ut samarbeidet, og så ønsker vi selvsagt en jevn omsetting, slik at vi kan sysselsette egne og andre leverandører i området.

Les mer...

2014-11-27 10.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

  • Trio Entrepernør
    Bolig Partner
  • Telefon:
    32 23 43 20
  • Adresse:
    Teglverksveien 59
    3057 Solbergelva
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv