Trygt, godt og alt på ett sted

Mange av oss har sommerfugler i magen før et tannlegebesøk. Det vet tannlege Svein Thomas Halvorsen alt om. Han driver Trygg Tannbehandling AS i Østfold, og som navnet tilsier: her ligger fokuset på at du skal føle deg trygg og ivaretatt.

Etter endt utdannelse i Bergen på 1980-tallet, begynte Halvorsen som assistent ved en tannklinikk i Fredrikstad. Det gikk ikke lang tid før han innså at han ønsket å drive sin egen praksis.
  – Jeg liker å være min egen herre og å ta ansvaret selv. Tannlegeyrket er en blanding av medisin og håndverk som krever nøyaktighet. Selv kommer jeg fra en håndverksfamilie, så det var kanskje noen av disse genene som slo inn, forteller han.
  At han valgte å kalle praksisen for Trygg Tannbehandling AS er ikke tilfeldig. Opp gjennom årene har han stadig fått høre fra pasienter at de føler seg trygge hos ham. De føler at de får god informasjon og behandling. Derfor var navnevalget enkelt da Halvorsen i 2013 la om driften fra enkeltmannsforetak til et aksjeselskap. I dag har bedriften en klinikk i Sarpsborg samt en mindre avdeling på Hvaler i Fredrikstad.
 

– Målet er å ha en praksis hvor vi tilbyr alle typer behandlinger på ett sted, slik at pasientene slipper å bli sendt hit og dit. De fleste av oss har vel noen sommerfugler i magen når vi skal til tannlegen. Da gjelder det for oss å skape en stemning som gjør at pasientene føler seg trygge. Selvsagt er det også viktig at vi kan tilby topp moderne behandling av høy kvalitet.
  Halvorsen legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø innad i staben, som i dag teller 12 ansatte. Mellom seg kan de utføre et stort antall ulike behandlinger. Alt fra vanlig tannbehandling, bleking, operativ fjerning av visdomstenner og tannkjøttbehandling. I tillegg setter de inn implantater (kunstige tannrøtter av titan) og utfører rotfyllinger.
 

– Prismessig ligger vi «midt på treet» selv om vi har svært moderne og avansert utstyr. Vi kan blant annet tilby avtrykksfrie teknikker når vi lager tannkroner. Den rimeligste behandlingen er den du får gjort ordentlig med en gang, pleier jeg å si. Når det kommer pasienter med tannlegeskrekk, legger vi stor vekt på å forklare og gi informasjon om hva vi skal gjøre før og underveis i behandlingen. Det aller viktigste er å føle seg trygg. Alle blir selvsagt tilbudt bedøvelse og enkelte kan også ta en beroligende tablett før behandling. Pasientene mine synes det er trygt og godt å bli behandlet her, og de er glade for at de kan få gjort alt på ett sted.

Les mer...

2015-01-22 14.00

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv