Tupperware – like aktuelt som alltid

I dag skal det skal det godt gjøres å finne et norsk kjøkken uten Tupperware. Men vi må tilbake til midten av forrige århundre for å finne opphavet til det banebrytende konseptet, da Earl Silas Tupper startet det som skulle bli et utrolig eventyr. Konseptet lever i beste velgående den dag i dag, også i Norge. Kristine Breiland Dalby og hennes ektemann er autoriserte Tupperware-distributører. De har ca. 300 konsulenter knyttet til seg hovedsakelig i Vestfold, Telemark og Buskerud.

Opphavsmannen til det hele heter Earl Silas Tupper. På 1940-tallet jobbet han for selskapet DuPont Chemical Services, som blant annet laget krigsutstyr og gassmasker av silikon. Tupper brukte silikonrestene til å foredle ting hjemme i garasjen. Det elektriske kjøleskapet var nylig kommet på markedet, og hans kone ønsket oppbevaringsbokser til maten.
  Plast hadde et dårlig renomè da tidligere produkter både var seige og illuktende, men Brownie Wise, en alenemor og støvsuger selger, så  potensialet i produktene. Hun introduserte de såkalte "home parties”, hvor Tupperware-produktene ble vist frem og demonstrert i hjemmene til amerikanske husmødre. Det ble en stor suksess, forteller Dalby.
 

– Konseptet startet i USA for mer enn 68 år siden, og for 52 år siden i Skandinavia. Home parties lever i beste velgående i dag. Da samles folk i hjemmene, hvor èn er vert/ vertinne og inviterer. Konsulentene demonstrerer og lager ofte mat i produktene. Jeg startet med Tupperware for 13 år siden, først som konsulent og deretter som teamleder.
  I dag er Dalby og ektemannen autoriserte Tupperware-distributører med eget lager som ligger i Vestfold.
  – Sortimentet i dag består av mye mer enn bare oppbevaringsprodukter. Tupperware har basisproduktene som er uunværlige, men vi har fulgt med i tiden. Det er klart at når du har eksistert i 68 år og produktene selges i mer enn 100 land, så er det fordi du gir kundene det de vil ha.
 

Dalby trekker blant annet frem time saver-produktene. Det er produkter som både hakker,visper og finmaler, lager sauser, pesto, og pisker krem på få sekunder. De er enkle å bruke, tåler oppvaskmaskin, tar liten plass, og er rett og slett  strømfrie kjøkkenmaskiner. 
  – Silikonformene våre vil jeg også fremheve. De tåler temperaturer fra -25 til +220, og kan brukes til å bake brød, kaker, is, pateer osv. Med disse formene blir alt "stekt” i ovnen på alle sider. I tillegg har vi funnet ut at silikon leder varme på en annen måte, slik at du får et mer luftig bakeverk. Tupperware har også utviklet en ovnserie: Ultra Pro som går til stekeovn, mikroovn og fryseboks. Det er en form med lokk som holder ovnen ren, tåler oppvaskmaskin, og gjør maten saftig. sier Dalby. 
 

Hun kan fortelle at alle som har lyst kan begynne som Tupperware-konsulent. Du henvender deg simpelthen til Dalby, eller tar kontakt via hjemmesiden deres. Det koster ingenting å prøve, du bestemmer arbeidstiden selv, tjener penger, får gode kolleger, og skaffer deg Tupperwareprodukter – og historien viser at Tupperware er både nyttig og morsomt!
 














Les mer...

2015-01-22 11.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Tupperware Kavik AS
  • Telefon:
    90919812
  • Adresse:
    Østbyveien 75
    3280 Tjodalyng
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv