Unikt motemekka

Esmeralda Design AS er en av Norges ledende grossister på vesker, belter, skjerf og smykker. De har skapt et motemekka med fokus på både det unike og trender og bredde og mangfold. Hit kan kundene komme og håndplukke varer og kombinere sin egen stilart.

   – Vi har det unike som ikke alle andre har. Det er kjernen i Esmeralda Design. Samtidig har vi et stort mangfold slik at kundene våre ikke ender opp med de samme produktene. Vi kan tilby det som er i motebildet nå, og har hele bredden fra det unge og hippe til det klassiske voksne, forteller Cathrine Damm Westvold.

Hun og Ida Røine kjøpte opp firmaet for to år siden av tidligere eier som etablerte firmaet for 25 år siden. De er glade for å videreføre det unike konseptet, og har kunder innen alt fra skobutikker, parfymerier og livsstilsbutikker. Kundekretsen kommer fra hovedsakelig fra Drammen, Asker og Sandvika men strekker seg også helt opp til Tromsø.
   – Esmeralda Design er et unikt tilbud til våre kunder i forhold til at vi leverer sesong og har alt på lager. Vi bruker mye tid på research og å lete opp leverandører som det ikke er så lett å få tak i for andre. Det vi er ute etter er ting som skiller seg ut selv om det følger trendbildet. Det skal være noe eget med produktet samtidig som det skal ha god kvalitet, konkurransedyktige priser og at man får det i sesong. Vårt mål er at vi skal gi et så godt tilbud som mulig i forhold til våre kunder slik at de slipper å gjøre jobben selv, sier Westvold.

Westvold og Røine er opptatt av å promotere sine leverandører på best mulig måte og vil fremover fokusere på å ha færre leverandører slik at de best mulig kan markedsføre en bredde av deres produkter. En ny nettside med nettbutikk ble lansert i vår – med svært gode tilbakemeldinger fra kundene.
   – Fremover vil vi fortsette å etablere oss i det vi synes er viktig, og justere oss i forhold til hvilke leverandører og produkter vi vil ha. Vi leker også med tanken om at vi kanskje en gang kan produsere noe selv. Målsetningen er at våre merker skal bli bedre kjent og få en større etterspørsel, avslutter Røine.


Les mer...

2015-09-02 17.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv