155032 NR

Utradisjonelt reklamebyrå med det lille ekstra

Spiren til NYG Reklame AS begynte med Photoshop og Illustrator på et gutterom. Siden oppstarten i 2013 har firmaet hatt en fin vekst takket være fleksibilitet og viljen til å alltid yte det lille ekstra.

Daglig leder Sondre Nygård startet NYG Reklame AS for to år siden, og i dag holder de til i Solbergelva med fire ansatte. De tilbyr et bredt spekter av tjenester ikke bare innen grafisk design, men også innen web, profilering, film og foto.

– Etter en forsiktig start, investerte vi i en storformat printer. Derfra har ballen bare rullet. Nå kaller vi oss en totalleverandør, fordi vi kan hjelpe våre kunder med alt fra et lite klistremerke til avanserte websider. Vi har stor tro på enkelheten i det å forholde seg til en leverandør av reklame. Da er kunden sikret en helhet. Vi er svært fleksible – der er vår styrke, sier Nygård. 

NYG Reklame AS ser på seg selv som et utradisjonelt reklamebyrå, med en lav snittalder og en litt annen måte å tenke på. I tillegg har de evnen til å se gode løsninger på tvers av det grafiske de gjør på PC og produksjonsbiten.

– Jeg fant tidlig ut at det er vanskelig å konkurrere på pris. Det er med service, rask levering og kvalitet at vi har vunnet og beholdt kundene. Vi kan finne kreative løsninger på det grafiske, og vi fikser alt. Det er vår nisje.

Kundekretsen er variert, noe som skaper en spennende arbeidshverdag med forskjellige utfordringer.

– Våre tjenester skal skapes gjennom kundenes ønsker og behov. Vi har et stort fokus på god kommunikasjon og er svært opptatte av å møte kundenes ønsker – og gjerne litt til. Derfor har vi fornøyde kunder!

Planen videre er å bli enda bedre på det de tilbyr av produkter og tjenester. NYG Reklame AS ser også for seg en økning i både antall ansatte og kunder. 

Les mer...

2015-10-29 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv