161015 VB0161015 VB1161015VB

Vanse Bygg AS gjør det enkelt for kundene

Uredde, fleksible og effektive. Dette er stikkord som beskriver Vanse Bygg AS. Bedriften ble etablert i oktober i fjor, men hviler på skuldrene til dyktige og erfarne fagfolk. Daglig leder Kevin Syvertsen forteller at kvalitet er det viktigste å satse på i en bransje drevet av pris.

– Kunden skal være fornøyd når vi er ferdig med jobben, det er det viktigste. Skulle vi komme i en motsatt situasjon, gjør vi det vi kan for å rette det opp. Men med god planlegging på forhånd blir det lettere å redusere feil, sier han.

Syvertsen driver Vanse Bygg AS sammen med Ruben Skeime og Glenn Frøytland. I sine første driftsmåneder har de hovedsakelig betjent privatkunder i nærområdet, men de påtar seg gjerne oppdrag også i andre deler av landet. Interesserte som for eksempel ønsker å få bygd hus eller hytte, er mer enn velkomne til å ta kontakt.

– Det er bare å ringe oss. Derfra er det en videre prosess ut fra hva kunden ønsker å bygge, og om det foreligger ferdige tegninger. Vi har samarbeidspartnere som kan gjøre alt av tegninger og prosjektering. Det innebærer også graving, betongarbeid og entreprenør-delen. Materialer får vi levert av Montér, og de har også ansatte som hjelper med tegninger, prosjektering og søknader. Slik blir det enkelt for kundene å bruke oss, og det er jo slik det skal være også.

Vanse Bygg AS har allerede bygd hytter både på Geilo og Haukeli gjennom andre hytteleverandører. De har samarbeidspartnere også på dette feltet, og er gjerne med i hele prosessen for kunder som ønsker det.

– Konkurransen i vår bransje er størst på nybygg, og med stort fokus på pris. Kvalitet vil derfor alltid være det man må strebe etter. Ellers er det ikke noe vi ikke kan gjøre, innenfor det som er vår tiltaksklasse. Så langt har vi fått veldig god respons, og fornøyde kunder ringer igjen. Målet vårt er alltid å levere et godt resultat, og at kunden skal være fornøyd.

Les mer...

2016-03-03 13.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Vanse Bygg AS
    • E-post
    • Hemsida
    • Telefon:
      984 15 274
    • Adresse:
      Ingebjørgsmyra 23
      4560 Vanse
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv