161021 BF161021 BF0161021 BF1161021 BF2161021 BF3

Vår største ressurs er alle våre ansatte

Det skal være godt og trygt å være kunde hos Bøgh Hafsø Bilforretning i Egersund. Bøgh Hafsø Bilforretning as ble etablert i Egersund i 1952 av Petter Emil Bøgh Hafsø, og eies i dag av Hans Petter Bøgh Hafsø som er 4. generasjon i den familieeide bedriften.

Det er en tradisjonsrik bedrift som har vært gjennom er rivende utvikling forteller daglig leder Geir Baardsen som har jobbet i firmaet siden 1992. Det er i dag 19 dyktige medarbeidere i firmaet som er med å gjøre dette til en flott arbeidsplass med et fantastisk godt arbeidsmiljø, noe som vi merker allerede når vi kommer inn i de flotte lokalene deres. Bilbutikken deres er et topp moderne bygg på ca. 3000 m2 som stod ferdigstilt i 2011 og ligger på industriområdet Tengasareid i Egersund. Bilhallen på ca. 1500m2 er stor og er full av både nye og brukte biler som står fint utstilt inne i hallen. Det er et miljøvennlig anlegg vi har bygget, sier han videre. Vi har blant annet solfangere på taket og varmepumpe med varmegjenvinning som sørger for oppvarming. Det nye anlegget er dobbelt så stort som det gamle anlegget , men vi har likevel mindre energiutgifter pr år

Bøgh Hafsø Bilforretning er Toyota forhandler og har valgt å holde seg til kun dette merket fra 1978 og fram til i dag. I tillegg selger de mye brukte biler, driver autorisert godkjent mekanisk verksted, karosseriverksted og bilutleie.

Bøgh Hafsø Bilforretning har over lang tid vært den ledende bilforhandleren i distriktet på salg av biler og inne i kundeloungen ser vi beviset på det. Veggen er dekket av utmerkelser fra Toyota.
Toyota har er stort utvalg av bilmodeller både personbiler og varebiler. Det kommer stadig nye modeller og Baardsen forteller engasjert om den nye Rav Hybrid som de nettopp har fått inn i salgshallen. Den har det allerede blitt solgt mange av. Toyota var veldig tidlig ute med hybrid biler, noe som ikke alle hadde tro på skulle være framtiden, men Toyota stod fast på det og i 2015 var ca. 50% av personbilene vi solgte en hybrid. Alle forbinder Hybrid med Toyota Prius og i mars kommer det en helt ny Prius. Ellers kommer det mange nye modeller i 2016 både på vare – og personbilsiden forteller han videre. Et steg videre tas når Toyota i år kommer med Mirai, den nye hydrogenbilen.

Verkstedet er lyst og rent. Her tyder det på god orden av alle de dyktige bilmekanikerne og biloppretterne som jobber her. Det å komme inn i disse trivelige lokalene hvor alt er tilrettelagt vitner om at det må være kjekt å jobbe her. Alt fra du møter de blide kunderådgiverne framme i mottak, delelager og verksted viser at det er god plan og framdrift når de utfører de forskjellige jobbene. Dette er igjen avhengig av gode systemer og rutiner noe som det er tydelig at bedriften har.

Alle som tråkker over dørstokken til Toyotaforhandleren i Egersund, legger merke til det gode arbeidsmiljøet og den høye trivselsfaktoren. Og tilbakemeldinger fra kundene forteller om nettopp dette, at de setter stor pris på den gode atmosfæren. Da er det kanskje ingen overraskelse at mange av dem kommer igjen og igjen og handler bil?

2015 har vært er bra år for oss og utsiktene for 2016 ser også bra ut. Vi får mange nye bilmodeller i månedene som kommer. Vi har tro på at skal en lykkes må en ta vare på de viktigste ressursene vi ha og for oss er det de ansatte og alle kundene våre avslutter Baardsen med.

Les mer...

2016-02-17 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    • Bøgh Hafsø Bilforetning AS
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 46 17 00
    • Adresse:
      Fossveien 3
      4370 Egersund
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv