142007NO - Bertel & Steen Buskerud - 1142007NO- Bertel & Steen Buskerud - 2142007NO - Bertel & Steen Buskerud - 3

Varebiler for din bedrift

En velfungerende varebilpark er avgjørende for alle bedrifter som har oppdrag der det kjøres til og fra. For det første er det en selvfølge at bilene skal være pålitelige. For det andre skal bilene bidra til effektiv drift, ved å være skreddersydd til behovene hver enkelt bedrift har. Det er prioriteringer som er viktige for Ole Bjørn Johannessen og hans kolleger i Bertel O. Steen Buskerud AS i Drammen. De legger vekt på at enhver bedrifts bilpark skal være så stabil og formålstjenlig som mulig.

– I varebilsegmentet har vi Mercedes Benz og Peugeot, som begge er anerkjente merker. Kundene våre får dekket alle sine behov, for vi er opptatt av å gjøre ting enkelt for dem. De skal slippe å bruke tid på bil, og de skal ha minst mulig bekymringer på alt fra levering av produkter til finansieringsløsninger, forteller Johannessen.
  Han er er salgs- og markedssjef for nye biler hos Bertel O. Steen Buskerud AS, og lidenskapelig opptatt av å gi sine kunder en god opplevelse. Innenfor varebilsegmentet kan han og kollegene tilby et stort antall modeller og varianter, med biler som kan håndtere alskens oppgaver.
  – På Peugeot har vi Partner i forskjellige varianter. El-Partner er en elektrisk varebil, og i tillegg har vi Peugeot Expert og Peugeot Boxer som utgjør stor, større, størst i varebilsegmentet. De leverer i forskjellige varianter, slik at vi vil kunne dekke de aller fleste områdene på varebil. 


– Når det gjelder varebilsegmentet til Mercedes, har vi både Mercedes Citan og Mercedes Vito som snart også kommer i en ny variant. Sprinter er den største, og her finnes det også mange modeller i sortimentet, understreker Johannessen.
  Men ikke bare er dette biler av høy kvalitet. Det er også modeller som har laget på en slik måte at de er enkle å tilpasse. Bilene kan tilpasses enhver kunde og ethvert behov, både innvendig og utvendig, og med hensyn til kjøreegenskaper. Varebilen er tross alt et verktøy som er helt avgjørende i den daglige driften. Da er det viktig at verktøyet er skreddersydd i henhold til arbeidsoppgavene.
  – Mulighetene er enorme, og vi er fleksible i forhold til kundenes ønsker. Vi er opptatt av at vi sammen med kunden finner frem til den optimale løsningen. Kundene kan forvente at vi opptrer profesjonelt og redelig i oppfølgingen underveis, og at vi holder det vi lover i forhold til tidsrammer. Og ikke minst at stafettpinnen fra salgsavdelingen til ettermarkedet blir levert 100 %!
  – Konkurransen er stor på nyttekjøretøy og for å kunne være i fremste rekke, må vi kunne tilby noe mer enn gode produkter. Derfor er vi opptatt av det totale bilholdet og å kunne tilby partneravtaler og enkelt bilhold. Kundene våre skal bruke tiden på sin egen business, mens vi tar oss av bilene.
  Johannessen ønsker alle interesserte velkommen til anlegget på Kjellstad i Lier.

Les mer...

2014-09-15 13.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Berten O. Steen Buskerud AS
    • www.bos.no
    • Telefon:
      32 22 61 00
    • Adresse:
      Vestre Linnesvei 8
      3400 Lier
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv